JORNADA DESCANS

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 4 *** ATH. BEFEEATER vs NASTIC DE PLASTIC ***

Nova derrota del Nàstic, la segona en 4 jornades.
Vati i Joan eren baixes, però l'equip va tenir el reforç de Javier Corrales, el gran 10 de l'equip, que després de 9 mesos tornava per reforçar-lo.
El partit va començar amb un Nàstic buscant el gol, però sense fortuna de cara a porteria.
El Ath. Befeeater, a poc a poc, també s'acostava a porteria amb cert perill i el Nàstic no se'l veia còmode sobre el terreny de joc.
Sobre el minut 6, en una contra, els visitants van aconseguir marcar el 0-1.
Sobre el 10, en un centre xut des de l'esquerra de Javier Rio, la pilota va acabar al fons de la xarxa, posant l'empat a 1.
I sobre el minut 15, el Nàstic tenia una falta a favor en la frontal de l'àrea a la dreta, després del llançament de Marc que va colpejar a la barrera, ell mateix va recuperar la pilota, va xutar, marcant el 2-1, que seria el resultat amb el qual s'arribaria al descans.
A la segona part, el Nàstic va sortir a la recerca del tercer gol, però la falta de sort, 2 pilotes al pal i decisió a l'hora de xutar, van evitar incrementar el marcador.
El Ath. Befeeater es va anar creixent i el Nàstic es mostrava nerviós en defensa, en una contra el Befeeater va aconseguir empatar a 2.
A partir d'aquí, el Nàstic va desaparèixer, la pressió dels visitants, dificultava la sortida de la pilota i l'equip no aconseguia arribar a porteria amb claredat i quan ho feia, malgastava l'oportunitat de rematada.
En els 8 minuts finals, el Befeeater va aconseguir marcar 2 gols més, per deixar el 2-4 definitiu davant el desordre tàctic del Nàstic.
Mal partit en general de l'equip, no es pot dir res més.
La nota positiva, el retorn de Javier Corrales com a reforç, encara que físicament va notar la inactivitat de 9 mesos, va realitzar un bon partit, com sempre lluitador, seriós i contundent en defensa.
L'equip espera poder comptar amb ell, en aquesta recta final de temporada com a reforç quan sigui necessari, amb la seva veterania i experiència amb l'equip, es el que es necessita.
Amb la jornada de descans de l'equip i l'aturada per setmana santa, l'equip no tornarà a la competició fins al 31 de març.

BONA PASQUA

Nueva derrota del Nàstic, la segunda en 4 jornadas.
Vati y Joan eran bajas, pero el equipo tuvo el refuerzo de Javier Corrales, el gran 10 del equipo, que tras 9 meses volvía para reforzarlo.
El partido empezó con un Nàstic buscando el gol, pero sin fortuna de cara a portería.
El Ath. Befeeater, poco a poco, también se acercaba a portería con cierto peligro y al Nàstic no se le veía cómodo sobre el terreno de juego.
Sobre el minuto 6, en una contra, los visitantes consiguieron marcar el 0-1.
Sobre el 10, en un centro chut desde la izquierda de Javier Rio, la pelota acabó en el fondo de la red, poniendo el empate a 1.
Y sobre el minuto 15, el Nàstic tenia una falta a favor en la frontal del área a la derecha, después del lanzamiento de Marc que golpeó en la barrera, el mismo recuperó el balón, chutó, marcando el 2-1, que seria el resultado con el que se llegaría al descanso.
En la segunda parte, el Nàstic salió en busca del tercer gol, pero la falta de suerte, 2 balones al palo y decisión a la hora de chutar, evitaron incrementar el marcador.
El Ath. Befeeater se fue creciendo y el Nástic se mostraba nervioso en defensa, en una contra el Befeeater consiguió empatar a 2.
A partir de aquí, el Nàstic desapareció, la presión de los visitantes, dificultaba la salida del balón y el equipo no conseguía llegar a portería con claridad y cuando lo hacia, desperdiciaba la oportunidad de remate.
En los 8 minutos finales, el Befeeater consiguió marcar 2 goles más, para dejar el 2-4 definitivo ante el desorden táctico del Nàstic.
Mal partido en general del equipo, no se puede decir nada más.
La nota positiva, el retorno de Javier Corrales como refuerzo, aunque físicamente noto la inactividad de 9 meses, realizó un buen partido, como siempre luchador, serio y contundente en defensa.
El equipo espera poder contar con el, en esta recta final de temporada como refuerzo cuando sea necesario, con su veterania y experiencia con el equipo, es lo que se necesitara.
Con la jornada de descanso del equipo y el parón por semana santa, el equipo no volverá a la competición hasta el 31 de marzo.