-KARLOS
-GUILLEM
-JAVI RIO

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 1 *** OLIMPIC vs NASTIC DE PLASTIC ***

Només queda 1 jornada per finalitzar la primera lliga i el Nàstic de Plàstic, després de la victòria d'ahir contra l'Olímpic, se situa segon i depèn d'ell mateix per aconseguir el subcampionat.
L'equip arribava al camp amb ganes de fer un bon partit, d'aconseguir els tres punts i esperar que la resta de resultats fossin favorables per pujar fins a la segona posició.
Karlos i Joan, van ser baixes en l'equip, Guillem Rio va reforçar una vegada més a l'equip i Uri després de diverses jornades sense poder jugar tornava a l'equip.
El partit va començar amb un contratemps, Charly als 5 minuts de començar el partit, va haver d'abandonar el terreny de joc per unes molèsties al bessó de la cama dreta.
No sembla cap trencament, s'espera que no sigui res i pugui participar en l'últim i decisiu partit contra els Bogardes.
Ningú tenia un domini clar sobre el camp, però el Nàstic era qui s'apropava amb més perill a porteria.
L'equip pressionava des de la davantera per frenar les contres del Olímpica i tot i que amb algun desgavell defensiu, l'Olímpic no aconseguia crear ocasions clares de gol.
La insistència i la bona feina que s'estava realitzant va donar els seus fruits, sobre el minut 12, Vati en el mig camp, va assistir a l'esquerra per a Marc, aquest amb una bona jugada personal per la banda, va aconseguir arribar a la línia de fons per posar la pilota al mig perquè Guillem pogués marcar el 0-1.
L'Olímpic buscava l'empat, però la falta de pegada en els metres finals, una bona defensa del Nàstic i algunes bones intervencions de Cescu el evitaven.
Però en una contra sobre el minut 15, un davanter aconseguia xutar amb potència, Cescu va poder refusar, però la pilota va quedar morta perquè el davanter pogués xutar de segones i marcar l'empat, amb el qual s'arribaria al descans.
A la segona, el panorama era el mateix, el Nàstic creant més perill i l'Olímpic intentant sorprendre a la contra.
L'equip en anar a buscar el segon, deixava més espais per a l'arribada del rival, tant el porter de l'Olímpic com Cescu, van realitzar intervencions de mèrit, però va ser el Nàstic qui va poder tornar a trencar l'empat sobre el minut 13.
En un servei de córner des de la dreta, Uri li va posar la pilota a Marc a l'altura del primer pal perquè la pogués empalmar i marcar un gran gol per sota de les cames del porter rival.
La concentració era màxima i els nervis es notaven en els dos equips, un per defensar el resultat i l'altre per aconseguir l'empat.
A pocs minuts per al final, Cescu amb la cara va evitar l'empat després d'un xut a boca de canó de l'Olímpic, que el va deixar uns segons estès a terra.
El Nàstic estava fent un bon treball defensiu i l'Olímpic no podia arribar amb claredat a porteria.
I a dos minuts per al final, la sentència, Marc al mig camp posava la pilota a Guillem a la frontal que pujava per la dreta, aquest després 1 finta i dribling marca de la casa, aconseguia marcar el definitiu 1-3.
Gran partit de tot l'equip, que després de la derrota del Voll-Downs, aconseguia col·locar-se segons en la classificació per mèrits propis.
La setmana vinent, l'equip pot aconseguir el subcampionat sempre que aconsegueixi la victòria contra els Bogardes i si no encaixa més de 5 gols, aconseguirà ser l'equip menys golejat d'aquesta lliga.

Passi el que passi, gran primera lliga de l'equip !!!!

FACEBOOK
GOOGLE +

Solo queda 1 jornada para finalizar la primera liga y el Nàstic de Plàstic, después de la victoria de ayer contra el Olímpic, se sitúa segundo y depende de el mismo para conseguir el subcampeonato.
El equipo llegaba al campo con ganas de hacer un buen partido, de conseguir los tres puntos y esperar que el resto de resultados fuesen favorables para subir hasta la segunda posición.
Karlos y Joan, fueron bajas en el equipo, Guillem Rio reforzó una vez más al equipo y Uri después de varias jornadas sin poder jugar volvía al equipo.
El partido empezó con un contratiempo, Charly a los 5 minutos de iniciar el partido, tuvo que abandonar el terreno de juego por unas molestias en el gemelo de su pierna derecha.
No parece ninguna rotura, se espera que no sea nada y pueda participar en el ultimo y decisivo partido contra los Bogardes.
Nadie tenia un dominio claro sobre el campo, pero el Nàstic era quien se acercaba con más peligro a portería.
El equipo presionaba desde la delantera para frenar las contras del Olímpica y aunque con algún desbarajuste defensivo, el Olímpic no conseguía crear ocasiones claras de gol.
La insistencia y el buen trabajo que se estaba realizando dio sus frutos, sobre el minuto 12, Vati en el medio campo, asistió a la izquierda para Marc, este con una buena jugada personal por la banda, consiguió llegar a la línea de fondo para poner la pelota en medio para que Guillem pudiese marcar el 0-1.
El Olímpic buscaba el empate, pero la falta de pegada en los metros finales, una buena defensa del Nàstic y algunas buenas intervenciones de Cescu lo evitaban.
Pero en una contra sobre el minuto 15, un delantero conseguía chutar con potencia, Cescu pudo despejar, pero la pelota quedó muerta para que el delantero pudiese chutar de segundas y marcar el empate, con el que se llegaría al descanso.
En la segunda, el panorama era el mismo, el Nàstic creando más peligro y el Olímpic intentando sorprender a la contra.
El equipo al ir a buscar el segundo, dejaba más espacios para la llegada del rival, tanto el portero del Olímpic como Cescu, realizaron intervenciones de merito, pero fue el Nàstic quien pudo volver a romper el empate sobre el minuto 13.
En un saque de corner desde la derecha, Uri le puso la pelota a Marc a la altura del primer palo para que la pudiera empalmar y marcar un gran gol por debajo de las piernas del portero rival.
La concentración era máxima y los nervios se notaban en los dos  equipos, uno para defender el resultado y el otro para conseguir el empate.
A pocos minutos para el final, Cescu con la cara evitó el empate después de un disparo a bocajarro del Olímpic, que lo dejó unos segundos tendido en el suelo.
El Nàstic estaba realizando un buen trabajo defensivo y el Olímpic no podía llegar con claridad a portería.
Y a dos minutos para el final, la sentencia, Marc en el medio campo ponía la pelota a Guillem a la frontal que subía por la derecha, este después una finta y dribling marca de la casa, conseguía marcar el definitivo 1-3.
Gran partido de todo el equipo, que después de la derrota del Voll-Downs, conseguía colocarse segundos en la clasificación por meritos propios.
La semana que viene, el equipo puede conseguir el subcampeonato siempre y cuando consiga la victoria contra los Bogardes y si no encaja más de 5  goles, conseguirá ser el equipo menos goleado de esta liga.

Pase lo que pase, gran primera liga del equipo!!!!