19 de febrero de 2016

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 1*** NASTIC DE PLASTIC vs POLVAZZO ***

No hay comentarios:

El Nàstic aconsegueix una gran victòria en el primer partit de la segona lliga.
L'equip afrontava el partit amb l'única baixa de Karlos, per la qual cosa no va necessitar reforçar l'equip.
Gairebé sense poder escalfar més de 5 minuts, va començar el partit, l'equip va sortir una mica fred i el Polvazzo era l'equip que creava més perill i portava el pes del partit.
Sobre el minut 10, en un llançament de falta prop de la frontal a favor del Polvazzo, va acabar en gol, la pilota va passar entre els dos defensors del Nàstic que eren a la barrera.
L'equip anava a remolc i el joc no era molt bo, però a poc a poc van començar a arribar a la porteria rival amb més insistència.
Els visitants continuaven pressionant, però tot l'equip es mostrava més sòlid i gràcies al treball defensiu de tots i d'alguna intervenció de Cescu, van evitar encaixar el segon gol.
Sobre el minut 15, Joan des de fora de l'àrea va disparar a porteria, la pilota va agafar cert efecte, s'anava desviant a la dreta, però David molt atent i entrant per la mateixa banda, amb la seva cama dolenta, la dreta, va poder desviar-la amb un toc subtil i aconseguir així l'empat a 2 abans del descans.
A la segona part, l'equip va començar més endollat ​​i ficat en el partit.
La cosa va canviar i el Nàstic era l'equip dominador, en defensa es mostrava segur i davant buscaven el gol.
Al minut 7, Charly va tallar la pilota al centre del camp, li va cedir a Marc a la dreta i després de fer un parell de parets amb Vati, va aconseguir posar-la al segon pal perquè Vati marqués el 2-1.
Però 2 minuts més tard, en una contra del Polvazzo, aconseguia posar de nou l'empat al marcador, 2-2
El Nàstic jugava millor i era el dominador del partit, triangulava bé i el perill sobre la porteria del Polvazzo era constant.
Defensivament estaven molt bé i amb un Cescu que va fer unes quantes bones intervencions de mèrit, aconseguien mantenir l'empat i tenir opcions serioses de guanyar el partit.
Fins que en el minut 13 van començar a arribar els grans moments de l'equip, sortint des del darrere amb la pilota controlada, després d'unes bones combinacions, de nou parets entre Marc i Vati, aquest últim des de la dreta l'hi va tornar a Marc al segon pal per marcar el 3-2.
I en el 15 el mateix, sortida de la pilota des del darrere, jugada col·lectiva de tot l'equip i la definició altra vegada com a protagonistes Vati i Marc, aquest últim va assistir per Vati per marcar el 4-2, col·locant la pilota per sota les cames del porter ..
I amb un Polvazzo ja entregat, la sentència, Cescu després de blocar la pilota va cedir a Charly, aquest passada al centre per a Joan que obria a l'esquerra per a Marc i una altra vegada combinant amb Vati, va rebre l'últim pase per marcar de nou per sota les cames del porter i deixar el definitiu 5-2 al marcador.
D'aquesta manera Vati signava el seu primer Hattrick, després de 12 anys amb l'elàstica verda, el "pitbull" de l'equip que sempre està al 100%, va fer un partit 10, tant en defensa com en atac.

Tot i el mal inici de partit, l'equip va saber remuntar el vol i aconseguir 3 punts importantíssims que els donarà moral i confiança per afrontar el partit de la setmana que ve, en el qual necessitarà reforçar-se, ja que de moment seran baixa Marc i en Joan i es podria sumar Cescu i Karlos.

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

El Nàstic consigue un gran victoria en el primer partido de la segunda liga.
El equipo afrontaba el partido con la única baja de Karlos, por lo que no necesitó reforzar el equipo.
Sin apenas poder calentar más de 5 minutos, empezó el partido, el equipo salió un poco frío y el Polvazzo era el equipo que creaba más peligro y llevaba el peso del partido.
Sobre el minuto 10, en un lanzamiento de falta cerca de la frontal a favor del Polvazzo, acabó en gol, la pelota pasó entre los dos defensores del Nàstic que estaban en la barrera.
El equipo iba a remolque y el juego no era muy bueno, pero poco a poco empezaron a llegar a la portería rival con más insistencia.
Los visitantes continuaban achuchando, pero todo el equipo se mostraba más sólido y gracias al trabajo defensivo de todos y de alguna intervención de Cescu, evitaron encajar el segundo gol.
Sobre el minuto 15, Joan desde fuera del área disparó a portería, el balón cogió cierto efecto, se iba desviando a la derecha, pero David muy atento y entrando por la misma banda, con su pierna mala, la derecha, pudo desviarla con un toque sutil y conseguir así el empate a 2 antes del descanso.
En la segunda parte, el equipo empezó más enchufado y metido en el partido.
La torta cambió y el Nàstic era el equipo dominador, en defensa se mostraba seguro y delante buscaban el gol.
En el minuto 7, Charly cortó el balón en el centro del campo, se la cedió a Marc a la derecha y después de hacer un par de paredes con Vati, consiguió ponerla en el segundo palo para que Vati marcara el 2-1.
Pero 2 minutos más tarde, en una contra del Polvazzo, conseguían poner de nuevo el empate en el marcador, 2-2
El Nàstic jugaba mejor y era el dominador del partido, triangulaba bien y el peligro sobre la portería del Polvazzo era constante.
Defensivamente estaban muy bien y con un Cescu que hizo una cuantas buenas intervenciones de merito, conseguían mantener el empate y tener opciones serias de ganar el partido.
Hasta que en el minuto 13 empezaron a llegar los grandes momentos del equipo, saliendo desde atrás con el balón controlado, tras unas buenas combinaciones, de nuevo paredes entre Marc y Vati, este último desde la derecha se la devolvió a Marc en el segundo palo para marcar el 3-2.
Y en el 15 lo mismo, salida del balón desde atrás, jugada colectiva de todo el equipo y la definición otra vez como protagonistas Vati y Marc, este último asistió para Vati para marcar el 4-2, colocando la pelota por debajo las piernas del portero..
Y con un Polvazzo ya entregado, la sentencia, Cescu después de blocar la pelota cedió a Charly, este pase al centro para Joan que abría a la izquierda para Marc y otra vez combinando con Vati, recibió el ultimo pase para marcar de nuevo por debajo las piernas del portero y dejar el definitivo 5-2 en el marcador.
De esta manera Vati firmaba su primer Hattrick, después de 12 años con la elástica verde, el "pitbull" del equipo que siempre esta al 100%, hizo un partido 10, tanto en defensa como en ataque.
A pesar del mal inicio de partido, el equipo supo remontar el vuelo y conseguir 3 puntos importantísimos que les dará moral y confianza para afrontar el partido de la semana que viene, en el que necesitará reforzarse, ya que de momento serán baja Marc y Joan y se podría sumar Cescu y Karlos.