23 de enero de 2015

CLASSIFICACIO I DADES LLIGA1 JORNADA 17

No hay comentarios:
A la dreta links

TEMPORADA 13-14 (LLIGA 1)
Classificacio i dades lliga 
ACTUALITZAT
Calendari
ACTUALITZAT
PICHICHIS HISTORIAL
ACTUALITZAT

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

CONVOCATORIA LLIGA 1 - JORNADA 18

8 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
VS 
AUTOSERVICO ANDRES
DIJOUS, 29 DE GENER
A LES 23:15H
(convocatòria oberta fins
dimarts, 27  a les 15h)
CONVOCATS
-CHARLY
-JAVI
-KARLOS
-URIO 
-CESCU
-GUILLEM RIO
-JAVI RIO
NO CONVOCATS
-JOAN
-VATI
--MARC
JUGADORS



PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 17 *** NASTIC DE PLASTIC vs OLIMPIC ***

No hay comentarios:
Sota un intens fred, el Nàstic ahir disputava el penúltim partit de la primera lliga contra l'Olimpic, conscient que la victòria era molt important per poder acabar la primera lliga a la meitat de la classificació.
L'equip amb la baixes d'Uri, Joan i Marc, un cop més va comptar amb el reforç dels germans Guillem i Javi Rio, que van demostrar la bona sintonia que hi ha amb l'equip.
Hi ha certs rumors, que apunten que Guillem Rio podria acabar fitxant definitivament pel Nàstic de cara la segona lliga, estarem atents a totes les informació que puguin sorgir i esdeveniments.
El partit va començar amb el Nàstic una mica fred sobre el terreny de joc però ordenat, l'Olimpic físicament millor, era l'equip que creava més perill i confiat a aconseguir la victòria.
A poc a poc, l'equip es va anar "escalfant" i va començar a arribar a la porteria rival amb cert perill, fins a 3 ocasions clares que la defensa de l'Olimpic va treure de la mateixa línia de gol.
L'actitud i l'entrega era total, l'equip defensava a mort de dalt a baix i cada vegada més se sentien còmodes.
Cescu en una gran primera part, amb les seves intervencions, diverses en un contra un, van evitar que l'Olimpic es pogués avançar en el marcador.
Amb empat a 0 va finalitzar la primera part.
La sensacions de l'equip de cara a la segona meitat eren bones tot i saber que físicament l'Olimpic seria millor.
La segona part va començar amb un Nàstic dominat i un Olimpic que a poc a poc s'anava "trasbalsant" en veure que no podien obrir el marcador.
Més concentrats defensivament que a la primera part, l'equip buscava la porteria rival amb insistència.
Cescu de nou amb les seves intervencions ajudava a mantenir la porteria a 0.
I sobre el minut 10 la jugada clau, Guillem va rebre la pilota a la seva dreta dins de l'àrea i en intentar el regatejar al defensa, va caure i l'àrbitre va assenyalar una pena màxima que en directe va semblar molt clara.
Karlos amb una gran tranquil·litat va aconseguir batre el porter amb un xut fort pel centre.
El Nàstic s'avançava en el marcador i l'Olimpic va començar ha protestar contínuament les decisions arbitrals i ha jugar amb una mica més de duresa.
Amb un Nàstic motivat i ficat en el partit, a 5 minuts per al final, Karlos era objecte de falta per un cop de colze a la panxa, aquí es van originar moltes queixes del Olimpic cap l'àrbitre detenint-se el partit durant 1 minut.
Karlos molt atent va ser l'encarregat de treure la falta des de la dreta ja en camp contrari, va fer una magistral passada a Javi Corrales que es trobava una mica enrere de la frontal de l'àrea a l'esquerra, amb un gran control amb la seva esquerra, sense que la pilota toqués a terra, se la va col·locar a la seva dreta i va enganxar un gran xut potent que va entrar pel segon pal del porter
UN AUTENTIC GOLÀS.
Amb 2-0 va finalitzar un partit molt treballat per part de tot l'equip.
La setmana que ve, últim partit de la primera lliga contra el ja campió Autoservico Andres que no es jugarà res, només han perdut 2 partits, han marcat 110 gols a favor i com el Nàstic, només ha encaixat 29.
En canvi el Nàstic es jugarà diverses coses, una victòria o empat, faria que l'equip acabés aquesta lliga en 4rt posició, una derrota i depenent del resultat del soterranis Team, el deixaria 5e
Si és capaç de mantenir la porteria a 0, aconseguiria ser l'equip menys golejat, un premi més que merescut per tota la feina feta en aquesta lliga.

Passi el que passi, gran primera lliga d'un equip que tot i ser el que té més mitjana d'edat, no tot és físic al futbol encara que sigui important, jugant units, concentrats i deixant-se la pell partit rere partit, es poden aconseguir grans coses.

TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

Bajo un intenso frío, el Nàstic ayer disputaba el penúltimo partido de la primera liga contra el Olimpic, consciente que la victoria era muy importante para poder acabar la primer liga en la mitad de la clasificación.
El equipo con la bajas de Uri, Joan y Marc, una vez más conto con el refuerzo de los hermanos Guillem y Javi Rio, que demostraron la buena sintonía que hay con el equipo.
Hay ciertos rumores, que apuntan que Guillem Rio podría acabar fichando definitivamente por el Nàstic de cara la segunda liga, estaremos atentos a todas las información que puedan surgir y acontecimientos.
El partido empezó con el Nàstic un poco frío sobre el terreno de juego pero ordenado, el Olimpic físicamente mejor, era el equipo que creaba más peligro y confiado en conseguir la victoria.
Poco a poco, el equipo se fue "calentando" y empezó a llegar a la portería rival con cierto peligro, hasta 3 ocasiones claras que la defensa del Olimpic sacó de la misma línea de gol.
La actitud y la entrega era total, el equipo defendía a muerte de arriba a abajo y cada vez más se sentían cómodos.
Cescu en una gran primera parte, con sus intervenciones, varias en uno contra uno, evitaron que el Olimpic se pudiera avanzar en el marcador.
Con empate a 0 finalizo la primera parte.
La sensaciones del equipo de cara a la segunda mitad eran buenas a pesar de saber que físicamente el Olimpic seria mejor.
La segunda parte empezó con un Nàstic dominado  y un Olimpic que poco a poco se iba "desquiciando" al ver que no podían abrir el marcador.
Más concentrados defensivamente que en la primera parte, el equipo buscaba la portería rival con insistencia.
Cescu de nuevo con sus intervenciones ayudaba a mantener la portería a 0.
Y sobre el minuto 10 la jugada clave, Guillem recibió la pelota a su derecha dentro del área y al intentar el quiebro al defensa, cayó y el arbitro señalo una pena máxima que en directo pareció muy clara.
Karlos con una gran tranquilidad consiguio batir el portero con un chute fuerte por el centro.
El Nàstic se avanzaba en el marcador y el Olimpic empezó ha protestar continuamente las decisiones arbitrales y ha jugar con un poco más de dureza.
Con un Nàstic motivado y metidísimo en el partido, a 5 minutos para el final, Karlos era objeto de falta por un codazo en la barriga, aquí se originaron muchas quejas del Olimpic hacia el arbitro deteniéndose el partido durante 1 minuto.
Karlos muy atento fue el encargado de sacar la falta desde la derecha ya en campo contrario, hizo un magistral pase a Javi Corrales que se encontraba un poco atrás de la frontal de la área a la izquierda, con un gran control con su zurda, sin que la pelota tocase al suelo, se la colocó a su derecha y enganchó un gran chute potente que entro por el segundo palo del portero
UN AUTENTICO GOLAZO.
Con 2-0 finalizo un partido muy trabajado por parte de todo el equipo.
La próxima semana, ultimo partido de la primera liga contra el ya campeón Autoservico Andrés que no se jugará nada, solo han perdido 2 partidos, han marcado 110 goles a favor y como el Nàstic, solo ha encajado 29.
En cambio el Nàstic se jugará varias cosas, una victoria o empate, haría que el equipo acabase esta liga en 4º posición, una derrota y dependiendo del resultado del Sotanos Team, lo dejaría 5º
Si es capaz de mantener la portería a 0, conseguiría ser el equipo menos goleado, un premio más que merecido por todo el trabajo realizado en esta liga.

Pase lo que pase, gran primera liga de un equipo que a pesar de ser el que tiene más media de edad,  no todo es fisico en el futbol aunque sea importante, jugando unidos, concentrados y dejándose la piel partido tras partido, se pueden conseguir grandes cosas.

ENTRADES