-
JUGADORS
-VATI

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 1 *** NASTIC DE PLASTIC vs SOTANOS TEAM****

El Nàstic de Plàstic no va poder començar la temporada 14-15 amb victòria i va perdre contra el Sótanos Team, equip que debutava a l'Escola Pia.
L'equip va tenir la baixa d'Uri, que amb un esquinç en un dit del peu, es va perdre el primer partit.
El partit va començar sense un clar dominador, amb molta igualtat però sense oportunitats clares de gol.
Al Nàstic en alguns moments hi havia una mica de desorganització tàctica, però es van anar corregint els errors.
L'equip va disposar d'alguna ocasió de gol, però la mala punteria va evitar marcar algun,  poc a poc fallava el físic i es començava a notar la inactivitat de dos mesos i mig sense competició, però sense abaixar els braços en cap moment.
Al minut 15, un robatori de pilota del Sótano al camp del Nàstic, va originar que en el primer xut a porta dels visitants a la primera part i en tot el partit, acabés en el 0-1 amb el que s'arribaria al descans .
A la represa, canvi totalment de partit, el Nàstic va començar a ser el clar dominador, molt ben posicionat sobre el terreny de joc, va disposar almenys de 9 o 10 ocasions clares de gol, però les grans intervencions del porter rival i una falta de punteria, van evitar que l'equip pogués aconseguir almenys l'empat.
Joan amb problemes als abductors, només va jugar uns 10 minuts de la segona part.
A pocs minuts del final, l'àrbitre no va veure un possible penal sobre "Charly" del porter de Sótano.
Derrota en el debut però bones sancions de l'equip, la setmana que ve a les 22:30h, segona jornada contra el Highlander, l'equip ho donarà tot per aconseguir la primera victòria i sumar els 3 punts.
Esperant la recuperació d'Uri i d'en Joan de les seves molèsties, depenent de totes les evolucions, l'equip podria tenir que necessitar els primers reforços per disputar el partit.

TWITTER @nasticdplastic

El Nàstic de Plàstic no pudo empezar la temporada 14-15 con victoria y perdió contra el Sótanos Team, equipo que debutaba en la Escola Pia.
El equipo tuvo la baja de Uri, que con un esquince en un dedo del pie, se perdió el primer partido.
El partido empezó sin un claro dominador, con mucha igualdad pero sin oportunidades claras de gol.
En el Nàstic en algunos momentos había un poco de desorganización táctica, pero se fueron corrigiendo los errores.
El equipo dispuso de alguna ocasión de gol, pero la mala puntería evito marcar alguno, poco a poco fallaba el físico y se empezaba a notar la inactividad de dos meses y medio sin competir, pero sin bajar los brazos en ningún momento.
En el minuto 15, un robo de balón del Sótano en campo del Nàstic, origino que en el primer chute a puerta de los visitantes en la primera parte y en todo el partido, acabase con el 0-1 con el que se llegaría al descanso.
En la reanudación, cambio totalmente del partido, el Nàstic empezó a ser el claro dominador, muy bien posicionado sobre el terreno de juego, dispuso al menos de 9 o 10 ocasiones claras de gol, pero las grandes intervenciones del portero rival y una falta de punteria, evitaron que el equipo pudiera conseguir al menos el empate.
Joan con problemas en los abductores, solo jugó unos 10 minutos de la segunda parte.
A pocos minutos del final, el arbitro no vio un posible penalti sobre "Charly" del portero del Sótano.
Derrota en el debut pero buenas sanciones del equipo, la próxima semana a las 22:30h, segunda jornada contra el Highlander, el equipo lo dará todo para conseguir la primera victoria y sumar los 3 puntos.

Esperando la recuperación de Uri y de Joan de sus molestias, dependiendo de todas la evoluciones, el equipo podría tener que necesitar los primeros refuerzos para disputar el partido.