-
JUGADORS
-

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 2 *** NASTIC DE PLASTIC vs MANYANET ***

Gran partit del Nàstic que es va imposar per 3-1 al Manyanet, equip que aspira a guanyar el títol de lliga.
L'equip amb les baixes de l'Uri, que encara esta lesionat i te per 2 o 3 setmanes i d'en Karlos, va poder ser reforçat per Guillem Rio, que ja porta uns quants partits aquesta temporada.
El partit va començar amb un Nàstic molt ben plantat sobre el camp, sabent que el Manyanet els podia superar per velocitat i físic.
Les millors ocasions de gol eren per l'equip, però la pilota no volia entrar, defensivament l'equip perfecte i en Cescu va aturar les poques ocasions que va creava el Manyanet.
Cap el minut 10, Javi va rebre la pilota a camp contrari, d'esquenes i aguantant-la molt be, es va poder girar i desfer del seu defensor i amb un xut potent des de fora l'àrea, la pilota va entrar com un míssil dins la porteria marcant així el 1-0.
Malgrat intentar-ho, el Manyanet no va poder crear molt de perill, gracies a la gran defensa del Nàstic tant davant com darrera
Amb avantatge per la mínima, va finalitzar la primera part.
A la segona, el Manyanet s'acostava amb mes perill a la porteria aprofitant que el Nàstic físicament estava mes fluix.
Cescu va tenir mes feina que la primera part, però ho parava tot i amb les tasques defensives de tot l'equip, el Manyanet no aconseguia empatar.
Però en un dels pocs errors defensant, arrel del cansament, el Manyanet va empatar.
Després d'uns minuts on l'equip estava una mica desconcertat, eren conscients que jugant amb cap, era possible continuar lluitant per marcar un altre cop.
Les ocasions van tornar arribar i el Nàstic es va créixer, Marc va rematar al pal amb una de les jugades mes clares, però a falta de 5 minuts pel final, l'estocada...
Charly des de l'esquerra, plantava la pilota per fer un llançament de falta, el porter es va col·locar a la barrera  per intentar tapar mes porteria, Charly va xutar buscant el pal llarg, però Vati situat a l'alçada del primer pal, va fer un salt impressionant, quedant-se en suspensió durant uns segons, arribant mes o menys al 1,90m i després de rematar sutilment, amb finura i amb molta precisió, la pilota va entrar ajustada al pal davant la sorpresa del Manyanet i dels propis jugadors del Nàstic, 2-1 al marcador.
Aquest gol va enfonsar al Manyanet, que veia com per 3r cop aquesta temporada el Nàstic el podria guanyar i 2 minuts mes tard, Guillem en defensa, entre l'àrea pròpia i el mig camp, va robar la pilota i després d'una molt bona jugada personal va poder batre al porter deixant el definitiu 3-1.
-Charly, va fer un dels seus millors partits, seriós en defensa, lluitant cada pilota i participant en moltes ocasions davant, va fer una gran assistència en el 2n gol.
-Joan, com sempre, es va deixar la pell tant davant com darrera, el mes polivalent de l'equip, amb la seva velocitat va donar profunditat en molts moments.
-Javi, gran gol per obrir el marcador i com ens te acostumats en la majoria de partits, va donar a l'equip aquella empenta de veterania que sempre es necessita, fent aquella feina fosca tant important per un equip.
-Marc, no va marcar, però va crear perill, va estar molt lluitador i en accions puntuals baixant a defensar per ajudar a l'equip.
-Vati, en defensa, corcó com sempre i amargant al davanter rival, gran gol de cap a l'estil CR, que va servir per desnivellar el partit.
-Guillem, malgrat no fer un partit espectacular com ens te acostumats, va tornar a deixar detalls de la seva qualitat, fent una gran tasca en atac i marcant el 3r gol.
-Cescu, un altre cop va aturar amb gran solvència salvant mes d'un gol, com diuen alguns dels seus companys, gran temporada la que esta fent.

La setmana vinent contra el Sutsuin, a continuar amb aquesta bona ratxa.