-
-GUILLEM
-JAVI RIO

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 18*** NASTIC DE PLASTIC vs BOGARDES ***

Finalitza la primera lliga de la Temporada 15-16 i el Nàstic acaba en una meritòria tercera posició i sent l'equip menys golejat.
Malgrat que una victòria en l'última jornada contra els Bogardes, hagués deixat l'equip com a subcampió, no treu elogis a la gran temporada que s'esta realitzant.
Per a l'última jornada, l'equip tenia les baixes de Charly que no estava del tot recuperat de les molèsties al bessó i de David a última hora, però comptava amb el retorn de Humphrey Olaya després de la seva paternitat i el reforç de Guillem Rio.
El partit va començar amb un Nàstic llançat a l'atac però sense sort de cara gol, fins a 4 o 5 ocasions clares de gol, però van ser els Bogardes qui es va avançar al marcador després d'un servei de córner.
Pocs minuts més tard, en la segona arribada dels visitants, van aconseguir marcar el 0-2.
Marc va poder marcar el 1-2 abans de finalitzar la primera part.
La sensació era que l'equip volia però no podia i els Bogardes van aprofitar el poc que van tenir.
La segona meitat va anar de menys a més acabant en cop.
Els Bogardes van aconseguir marcar 2 gols més i posar un marcador de 1-4.
Però el Nàstic va reaccionar i amb gols de Guillem, Uri i Joan aconseguien empatar el partit.
I quan semblava que estava a prop la victòria, a pocs minuts per al final, en un altre córner, els Bogardes aconseguien marca un golàs de volea.
Amb 4-5 va finalitzar el partit.
Es va deixar escapar l'oportunitat de poder acabar subcampions, però no hi ha res a retreure a l'equip, ni en aquest partit ni en tota la primera lliga.
Durant les 16 jornades disputades, s'ha lluitat, s'ha corregut i l'entrega en cada partit ha estat màxima.

Agrair als germans Rio, Guillem i Javi per ser els reforços habituals de l'equip, donant-ho tot en cada partit i demostrant que estan molt ben adaptats a l'equip, després de diversos anys ajudant a l'equip.
I a tots els reforços que han ajudat a l'equip aquesta primera lliga

GRAN EQUIP !!!
ARA A PER LA SEGONA LLIGA

FACEBOOK
GOOGLE +

Finaliza la primera liga de la Temporada 15-16 y el Nàstic acaba en una meritoria tercera posición y siendo el equipo menos goleado.
A pesar que una victoria en la última jornada contra los Bogardes, hubiera dejado al equipo como subcampeón, no quita elogios a la gran temporada que se esta realizando.
Para la última jornada, el equipo tenia las bajas de Charly que no estaba del todo recuperado de sus molestias en el gemelo y de David a última hora, pero contaba con  el retorno de Humphrey Olaya tras su paternidad y el refuerzo de Guillem Rio.
El partido empezó con un Nàstic lanzado al ataque pero sin suerte de cara gol, hasta 4 o 5 ocasiones claras de gol, pero fueron los Bogardes quien se avanzó en el marcador después de un saque de esquina.
Pocos minutos más tarde, en la segunda llegada de los visitantes, consiguieron marcar el 0-2.
Marc pudo marcar el 1-2 antes de finalizar la primera parte.
La sensación era que el equipo quería pero no podía y los Bogardes aprovecharon lo poco que tuvieron.
La segunda mitad fue de menos a más acabando en mazazo.
Los Bogardes consiguieron marcar 2 goles más y poner un marcador de 1-4.
Pero el Nàstic reacciono y con goles de Guillem, Uri y Joan conseguían empatar el partido.
Y cuando parecía que estaba cerca la victoria, a pocos minutos para el final, en otro saque de esquina, los Bogardes conseguían marca un golazo de volea.
Con 4-5 finalizó el partido.
Se dejó escapar la oportunidad de poder acabar subcampeones, pero no hay nada que reprochar al equipo, ni en este partido ni en toda la primera liga.
Durante las 16 jornadas disputadas, se ha luchado, se ha corrido y la entrega en cada partido ha sido máxima.

Agradecer a los hermanos Rio, Guillem y Javi por ser los refuerzo habituales del equipo, dándolo todo en cada partido y demostrando que están muy bien adaptados al equipo, después de varios años ayudando al equipo.