L'equip ple de baixes, Marc, Joan, Charly, afrontava el partit contra el New Sirius amb el retorn de Karlos Olaya després de la seva rutura al soli i amb els reforços dels germans Rio.
L'equip era conscient que per poder mantenir-se en els llocs davanters de la classificació, era important aconseguir els 3 punts.
El partit va començar una mica fred per part dels dos equips, però a poc a poc va ser el Nàstic qui s'acostava a porteria amb més perill però sense punteria.
El ritme anava pujant i gairebé sense interrupcions el rellotge corria ràpid.
Després de diversos avisos, el més clar un pal de Guillem, sobre el minut 12, Vati treia de banda des de la dreta en camp propi, Karlos amb gran visó, pujant pel centre, va aconseguir desmarcar-se per rebre la pilota, encarant al porter va creuar la pilota amb gran qualitat per marcar el 0-1.
En una de les poques arribades del New Sirius amb perill, en un 1 contra 1, Cescu va aconseguir rebutjar la pilota i evitar l'empat.
La concentració era total, David i Javi Rio es mostraven segurs en defensa, Vati i Karlos que alternaven l'atac i la defensa donaven equilibri en el joc, Guillem i Uri a dalt buscaven un nou gol amb insistència i la pressió a la sortida del New Sirius era molt bona.
La llauna estava oberta, no havien faltes i els primers 20 minuts van passar amb gran rapidesa.
Al segon temps, el Nàstic va començar més fort, les arribades eren constants a la porteria del rival i era qüestió de temps que arribés el segon gol.
Sobre el minut 14, després d'un altre servei de banda, Karlos des de la dreta posava la pilota a peus de Guillem al centre del camp, aquest amb una jugada personal marca de la casa, es va desfer de dos defenses i un cop dins l'àrea, amb un xut fort marcava el 0-2.
Pocs minuts després, Cescu cometia penal sobre un jugador de New Sirius, incomprensiblement l'àrbitre es va equivocar i va assenyalar falta a la frontal, evitant així un gol gairebé segur que hauria significat l'1-2.
A pocs minuts per al final, amb el New Sirius bolcat a l'atac intentant retallar el marcador, però frenat pel gran treball defensiu del Nàstic, Cescu atallava la pilota, veient que a l'esquerra a l'altura del mig camp es trobava Javi Rio  li va passar la pilota, aquest amb una bona jugada personal va aconseguir fer un passa al segon pal on es trobava Guillem  per marcar el definitiu 0-3.
Partit seriós i bo de tot l'equip que amb aquests 3 punts se situa en segona posició.
Només queden 2 jornades per disputar aquest 2015.
Via Fora és el proper rival, tercer classificat amb un punt menys, el dia 17 partit contra el líder.

Serà complicat treure un resultat positiu, però ganes i entrega segur que no faltaran.

FACEBOOK
GOOGLE +

El equipo plagado de bajas, Marc, Joan, Charly, afrontaba el partido contra el New Sirius con el retorno de Karlos Olaya tras su rotura en el soleo y con los refuerzos de los hermanos Rio.
El equipo era consciente que para poder mantenerse en los puestos delanteros de la clasificación, era importante conseguir los 3 puntos.
El partido empezó un poco frío por parte de los dos equipos, pero poco a poco fue el Nàstic quien se acercaba a portería con más peligro pero sin puntería.
El ritmo iba subiendo y sin apenas interrupciones el reloj corría rápido.
Tras varios avisos, el más claro un poste de Guillem, sobre el minuto 12, Vati sacaba de banda desde la derecha en campo propio, Karlos con gran visón, subiendo por el centro, consiguió desmarcarse para recibir la pelota, encarando al portero cruzo la pelota con gran calidad para marcar el 0-1.
En una de las pocas llegadas del New Sirius con peligro, en un 1 contra uno, Cescu consiguió rechazar el balón y evitar el empate.
La concentración era total, David y Javi Rio se mostraban seguros en defensa, Vati y Karlos que alternaban el ataque y la defensa daban equilibrio en el juego, Guillem y Uri arriba buscaban un nuevo gol con insistencia y la presión en la salida del New Sirius era muy buena.
La lata estaba abierta, no habían faltas y los primero 20 minutos pasaron con gran rapidez.
En el segundo tiempo, el Nàstic empezo más fuerte, las llegadas eran constantes a la portería del rival y era cuestión de tiempo que llegase el segundo gol.
Sobre el minuto 14, tras otro saque de banda, Karlos desde la derecha ponía la pelota a pies de Guillem en el centro del campo, este con una jugada marca de la casa, se deshizo de dos defensa y una vez dentro del área, con un chute fuerte marcaba el 0-2.
Pocos minutos después, Cescu cometía penalti sobre un jugador del New Sirius, incompresiblemente el arbitro se equivoco y señalo falta en la frontal, evitando así un gol casi seguro que habría significado el 1-2.
A pocos minutos para el final, con el New Sirius volcado al ataque intentando recortar el marcador, pero frenado por el gran trabajo defensivo del Nàstic, Cescu atajaba el balón, viendo que en la izquierda a la altura del medio campo se encontraba Javi Rio le pasó el balón, este con una buena jugada personal consiguió hacer un pasa al segunda palo donde se encontraba Guillem solo de marca para marcar el definitivo 0-3.
Partido serio y bueno de todo el equipo que con estos 3 puntos se sitúa en segunda posición.
Solo quedan 2 jornadas por disputar este 2015.
Via Fora es el próximo rival, tercer clasificado con un punto menos, el dia 17 partido contra el líder.
Será complicado sacar un resultado positivo, pero ganas y entrega seguro que no faltaran.