-
JUGADORS
-

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 13*** BOARDES vs NASTIC DE PLASTIC **

El Nàstic només aconsegueix empatar a 2 contra els Bogardes, però una setmana més es mantindrà com a líder.
Després de la victòria del Manyanet, l'equip era conscient de la importància d'aconseguir els 3 punts, però no va ser el partit somiat i un cop més els Bogardes els hi va complicar les coses.
Per primera vegada en aquesta lliga, el Nàstic va poder comptar amb tots els seus efectius, ja que l'Uri reapareixia 6 mesos després de la seva lesió i per motius laborals.
El partit va començar amb l'equip una mica desconcentrat i amb poca intensitat, els Bogardes ho van aprofitar per acostar-se a la porteria de Cescu, però sense perill.
L'equip en atac li faltava un punt de punteria i precisió i en defensa una mica d'agressivitat, així al minut 5, després d'un córner a favor dels Bogardes, un jugador rebia sol de marca a la frontal i aconseguia batre a Cescu.
El Nàstic va intentar reaccionar i als pocs minuts, d'un servei de banda des de la dreta, Uri la empalmava de volea per aconseguir l'empat a 1 i marcar així el seu primer gol aquesta lliga.
I 5 minuts després, gràcies a un córner des de la dreta, Javi rematava dins de l'àrea per aconseguir el 1-2 que seria el resultat a la mitja part.
La segona va començar igual, els Bogardes amb més ganes i contundència, sense crear perill dominava el partit i al Nàstic no li sortia res i anava a remolc.
Les ocasions clares eren per l'equip, però la falta de punteria i les bones intervencions del porter dels Bogardes, van evitar el gol de la tranquil•litat .
I a 10 minuts per al final, un mal servei de porteria de Cescu, va fer que el defensor no pogués rebutjar bé, un davanter dels Bogardes va recuperar la pilota a la frontal i va aconseguir marcar el 2-2.
En els últims minuts, un Nàstic més amb el cor que amb joc, va intentar marcar el gol de la victòria però la sort aquesta vegada no va ser el seu aliat.
Amb empat a 2 va finalitzar el partit.
Ara el Nàstic amb 3 punts d'avantatge sobre el Manyanet, continua depenent d'ell mateix per intentar guanyar la lliga, queden 4 partits, 12 punts en joc .
L'equip lluitarà i es deixarà la pell com en tots els partits, per poder aconseguir els 9 punts que li donarien el títol de lliga.