PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 3 *** NASTIC DE PLASTIC vs NEW SIRIUS ***

El Nàstic no pot continuar amb la seva bona ratxa i perd el seu primer partit en aquesta segona lliga.
L'equip per primera vegada en aquestes 3 primeres jornades, comptava amb l'equip al complet.
El partit va començar amb un Nàstic amb ganes de sortir a l'atac, però a mesura que passaven els minuts, el New Sirius s'anava fent amb el control del partit.
L'equip no aprofita les ocasions que tenia, defensivament no es mostraven contundents i a la porteria Cescu no estava molt encertat, una fallada seu en un refús que podia haver controlat, va originar el 0-1.
Pocs minuts després, Joan marcava l'empat a 1, després d'una bona combinació d'equip, però el Nàstic no es trobava a gust sobre el terreny de joc.
Després d'un servei de banda i davant el poc encert defensiu i de Cescu al cobrir, el New Sirius marcava el 1-2.
Faltaven pocs minuts per al descans i en un córner des de l'esquerra, Marc aconseguia rematar, marcar i marxar amb un empat a 2.
A la segona meitat el Nàstic va sortir amb ganes de desfer l'empat, les ocasions van ser diverses, però la falta de decisió a l'hora de rematar i rematades desviades, evitaven que el marcador es mogués.
Els minuts anaven passant i l'equip poc a poc s'anava anant del partit, l'àrbitre que no va influir en el resultat, va començar a ser protagonista amb un mal arbitratge per als dos equips, faltes clares que no xiulava que va fer que el partit es caldeges sense arribar a majors conseqüències.
En ple desconcert a falta de 5 minuts per finalitzar el partit, el New Sirius en una contra va aconseguir marcar el 2-3 definitiu.

Ara a pensar en el pròxim partit contra el Ath. Beefeater i poder aconseguir els 3 punts i marxar a l'aturada de 2 setmanes amb tranquil·litat.

FACEBOOK
GOOGLE +

El Nàstic no puede continuar con su buen racha y pierde su primer partido en esta segunda liga.
El equipo por primera vez en estas 3 primeras jornadas, contaba con el equipo al completo.
El partido empezó con un Nàstic con ganas de salir al ataque, pero a medida que pasaban los minutos, el New Sirius se iba haciendo con el control del partido.
El equipo no aprovecha las ocasiones que tenia, defensivamente no se mostraban contundentes y en la portería Cescu no estaba muy acertado, un fallo suyo en un despeje que podía haber controlado, origino el 0-1.
Pocos minutos después, Joan marcaba el empate a 1, tras una buena combinación de equipo, pero el Nàstic no se encontraba a gusto sobre el terreno  de juego.
Tras un saque de banda y ante el poco acierto defensivo y de Cescu en cubrir, el New Sirius marcaba el 1-2.
Faltaban pocos minutos para el descanso y en un saque de esquina desde la izquierda, Marc conseguía rematar, marcar y marchar con un empate a 2.
En la segunda mitad el Nàstic salió con ganas de deshacer el empate, las ocasiones fueron varias, pero la falta de decisión a la hora de rematar y remates desviados, evitaban el marcador se moviera.
Los minutos iban pasando y el equipo poco a poco se iba yendo del partido, el arbitro que no influyó en el resultado, empezó a ser protagonista con un mal arbitraje para los dos equipos, faltas claras que no pitaba que hizo que el partido se caldease sin llegar a mayores consecuencias.
En pleno desconcierto a falta de 5 minutos para finalizar el partido, el New Sirius en una contra consiguió marcar el 2-3 definitivo.

Ahora a pensar en el próximo partido contra el Ath. Beefeater y poder conseguir los 3 puntos y marchar al parón de 2 semanas con tranquilidad.