-
JUGADORS
-

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 5 *** VOLL-DOWNS FC vs NASTIC DE PLASTIC ***

Dijous passat es va demostrar una vegada més, que frases típiques, "el futbol és així", "el futbol de vegades és injust", "l'equip va saber estar a l'altura de les circumstàncies", "a vegades es guanya, de vegades es perd", ... són certes !!!
El Nàstic afrontava el partit contra un vell conegut, amb la baixa de Joan, al principi es comptava amb 7 jugadors disponibles, suficients per a ser 2 canvis i poder fer rotacions.
Però la mala sort es va apoderar de l'equip, en els inicis del partit, Uri arribava tard i als 2 minuts de l'inici, un dels referents de l'equip havia de deixar el terreny de joc per una punxada en un dels seus bessons.
Així doncs, el Nàstic es quedava sense jugadors per poder fer substitucions.
Conscients d'aquest gran contratemps, la mentalització dels 5 jugadors era total.
El Voll Downs, físicament superiors, buscaven la porteria de Cescu però es topaven amb un gran mur defensiu.
La concentració era màxima i cada jugador anava traient forces d'on podia, els dos equips tenien oportunitats per obrir el marcador, però no es va moure durant els primers 20 minuts.
El desgast va ser total per part de tot el Nàstic que sense poder fer cap canvi, estava fent un partit de collons!!!!.
Més centrats en defensar, els atacants es multiplicaven per buscar gol i defensar.
En defensa perfectes, lluitadors i sacrificats, el compromís era total.
Al descans, el cansament era evident en els jugadors, però amb el cap alt i amb ganes d'acabar el partit amb la major dignitat possible.
A la segona part, el Nàstic va sortir amb la mateixa mentalitat, aguantar, defensar i intentar buscar algun gol, el Voll Downs poc a poc, s'anava posant nerviós al veure que no podien avançar-se al marcador.
Sobre el minut 5, l'equip veia una mica la llum, Uri arribava al camp i es podia començar fer rotacions.
Els locals amb 4 canvis, no baixaven la intensitat, encara que tenien les ocasions més clares, el Nàstic aguantava l'envestida fins i tot amb alguna oportunitat també per marcar.
Però sobre el minut 12, després d'una possible falta sobre Vati, el Voll Downs aconseguia recuperar la pilota prop de la àrea del Nàstic i marcar el 1-0.
En els pocs minuts que faltaven per finalitzar el partit, el Nàstic no va baixar la seva concentració ni les seves ganes, però el marcador no es va moure més.
Derrota però victòria al gran sacrifici i entrega de tot l'equip.
Possiblement un dels millors  dels últims anys !!!
Jugar així amb aquest grup és gran plaer !!!

La mala notícia, la lesió de Karlos, que el deixarà algunes setmanes sense poder jugar, tot l'equip espera que es recuperi el més aviat possible per tornar a comptar amb ell, ja que l'equip el necessita.
Després del partit, l'equip va anar a sopar i gaudir del gran partit jugat !!
La frase del partit va ser.....

"EM PENSAVA QUE ERA LA PRIMERA PART", frase de Uri quan va arribar al camp!!!

El pasado jueves se demostró una vez más, que frases típicas, "el futbol es así",  "el futbol a veces es injusto",
"el equipo supo estar a la altura de las circunstancias", "a veces se gana, a veces se pierde",... son ciertas!!!
El Nàstic afrontaba el partido contra un viejo conocido, con la baja de Joan, en un principio se contaba con 7 jugadores disponibles, suficientes para ser 2 cambios y poder hacer rotaciones.
Pero la mala suerte se apodero del equipo en los inicios del partido, Uri llegaba tarde y a los 2 minutos del inicio, uno de los referentes del equipo tenia que abandonar el terreno por un pinchazo en uno de sus gemelos.
Así pues, el Nàstic se quedaba sin jugadores para poder hacer substituciones.
Consciente de este gran contratiempo, la mentalización de los 5 jugadores era total.
El Voll Downs, físicamente superiores, buscaban la portería de Cescu pero se topaban con un gran muro defensivo.
La concentración era máxima y cada jugador iba sacando fuerzas de donde podía, los dos equipos tenían oportunidades para abrir el marcador, pero no se movió durante los primeros 20 minutos.
El desgaste fue total por parte de todo el Nàstic que sin poder hacer ningún cambio, estaba realizando un partido de cojones!!!!.
Más centrados en defender, los atacantes se multiplicaban para buscar gol y defender.
En defensa perfectos luchadores y sacrificados, el compromiso era total.
En el descanso, el cansancio hacia mella en los jugadores, pero con la cabeza alta y con ganas de acabar el partido con la mayor dignidad posible.
En la segunda parte, el Nàstic salió con la misma mentalidad, aguantar, defender e intentar buscar algún gol, el Voll Downs poco a poco, se iba poniendo nervioso al ver que no podían avanzarse en el marcador.
Sobre el minuto 5, el equipo veía un poco la luz, Uri llegaba al campo y se podía empezar hacer rotaciones.
Los locales con 4 cambios, no bajaban la intensidad, aunque tenían las ocasiones más claras, el Nàstic aguantaba la envestida incluso con alguna oportunidad también para marcar.
Pero sobre el minuto 12, después de una posible falta sobre Vati, el Voll Downs conseguía recuperar la pelota cerca de la área del Nàstic y marcar el 1-0.
En los pocos minutos que faltaban para finalizar el partido, el Nàstic no bajo su concentración ni sus ganas, pero el marcador no se movió más.
Derrota pero victoria al gran sacrificio y entrega de todo el equipo.
Posiblemente uno de los mejores partidos de los últimos años!!!