DARA FORA DEL PARTIT ENCARA QUE ES PRESENTI A JUGAR***
-

CRONICA NASTIC vs MALDITOS BASTARDOS Lliga 2 - Jornada 15

CRONICA PER RUDIE

Partit del Nàstic en horari infantil a les 20:15h.
Alguns components de l'quip arriben justets de temps però al final som 4 canvis.
Els primers minuts del partit Malditos Bastardos ja demostrava la seva superioritat en el terreny de joc fent millors combinacions amb la pilota als peus, però no va ser fins al minut 14 i en una jugada de contraatac per la banda dreta que un jugador de Malditos Bastardos feia la passada de la mort al centre de l'àrea i marcàven així el 0-1.
Semblava que amb el domini de Malditos Bastardos i posant-se per davant en el marcador el partit es posava molt difícil pel Nàstic, però aquest primer gol va fer reaccionar als jugadors de Nàstic i en una jugada on Marc roba la pilota i fa una sèrie de parets amb Rudie, aquest últim acaba marcat l'empat a plaer amb el porter ja venut. Minut 20 i el Nàstic es posava 1-1. A partir d'aquí i fins a la mitja part el Nàstic va agafar el bon joc i va dominar el partit tenint molt bones ocacions per posar-se pel davant del marcador. La primera al minut 22 Rudie rep una pilota a l'àrea del porter rival d'esquenes a la porteria, al girar-se xuta sol però tira a les cames del porter. A la següent jugada és Uri qui es queda sol davant del porter i aquest últim, sempre molt ben col·locat, torna a refusa. S'acabava la primera part amb bones sensacions i amb el partit bastant igualat. Empat a 1.
No començava tant bé la segna part on al minut 2 en un llançament de córner de Malditos Bastardos en Johan té la mala fortuna que toca la pilota cap a la seva porteria, en Pau fa una estirada de les seves però no aconsegueix evitar el que era el 1-2 per Malditos Bastardos.
Al minut següent imperava el desgavell en el Nàstic i això ho va aprofitar el rival per robar una pilota en atac i quedar-se sol davant el porter. El Pau no va poder fer res.
Minut 3 de la segona part i al marcador 1-3 en un vist i no vist.
Però Malditos Bastardos no en tenia prou i va seguir demostrant les seves bones qualitats i en una molt bona jugada al minut 7 sentenciava pràcticament el partit: 1-4.
Des d'aquest moment el Nàstic es va anar avall físicament i moralment i Malditos Bastardos dominava clarament el partit tant en defensa com en atac.
En atac van tenir algunes ocacasions, però el Pau sempre encertat va refusar moltes accions i en defensa molt ben colocats i fen pressió a dalt no deixaven que el Nàstic pogués treure la pilota en condicions.
Tot i així una gran jugada personal del Vati cap al minut 20 on rep la pilota al mig camp a passe del Pau, es fa una autopassada i guanya per velocitat a tots els defensors aonsegueix batre el porter rival i posar al marcador el definitiu 2 a 4.
Els últims minuts de la segona Malditos Bastardos va seguir dominant sense deixar que Nàstic pogués donar una sorpresa i tornar-se a posar en el partit. Final del partit i primer duel contra Malditos Bastardos perdut, caldrà esforçar-se més en els 3 partits que queden per acabar d'arrodonir una gran temporada del Nàstic de Plàstic.