-
JUGADORS
-

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 17 *** NASTIC DE PLASTIC vs KAMBRILS NEAR TO SALOU ***

10 anys han tingut que passar, per tornar a veure al Nàstic guanyar una lliga de futbol sala.
Ha estat una lliga més que merescuda per un equip que ho ha donat tot durant tota la temporada, però el que es més important, son les grans persones que formen aquest equip, sense oblidar en Bernat Motjer i en Roger Lairisa, que ens van tenir que deixar després de la primera lliga.

Després de la victòria del Manyanet per 3-1 contra l'Olímpic, el Nàstic era conscient que a falta de 2 jornades, només necessitava 1 punt més per ser campió.
El partit contra el Kambrils, va començar amb un Nàstic molt concentrat i molt ficat dins el partit, cap dels dos equips dominava amb claredat i les ocasions de gol no eren molt clares.
Cap al minut 8, una bona jugada de l'equip, va finalitzar amb una bona paret entre en Marc i en Vati, que va acabar amb un xut creuat del 4 Nàstic que va entrar dins la porteria, marcant així el 1-0.

Però el Kambrils va apretar una mica l'accelerador i amb jugades personals del numero 10 que s'ho feia tot ell sol, va començar a crear perill i cap al minut 11 d'aquesta manera, va poder empatar el partit.
La mala noticia va ser que Javi va tenir abandonar el terreny de joc per una estrebada al abductor dret.
L'equip continuava molt concentrat i arribava amb mes perill a la porteria rival, però la pilota no volia entrar, després d'un xut al pal de l'Uri, cap el minut 14, Carlos Olaya, en defensa, es va treure una gran assistència en profunditat, d'aquelles que ens ha regalat durant aquesta temporada tants cops, cap en Marc a la banda dreta, aquest amb el seu olfacte golejador, d'un xut fort i creuat, tornava a batre el porter rival per marcar el 2-1.
Però a la jugada següent, un altre cop el 10 del Kambrils, xutava des de la seva dreta per marcar l'empat a 2.
I quan semblava que amb aquest resultat acabaria la primer part, a 3 minuts pel final, Joan treia un corner des de l'esquerra dins l'àrea , on en Marc amb una gran anticipació i rematant de cap, marcava el 3-2, que seria el resultat a la mitja part.
A la segona part, l'equip estava una mica fos, el Kambrils físicament molt més superior va començar a dominar el partit, aprofitant algun forat defensiu, però tot el perill arribava sempre pel seu jugador numero 10.
El Nàstic malgrat tenir varies oportunitats, no aconseguia marca el 4 gol que li dones una mica de tranquil·litat i cap al minut 12, després d'un llançament de corner del Kambrils des de la dreta, el dorsal 7 aconseguia rematar des del punt penal per marcar l'empat a 3.
Els últims 8 minuts varen ser d'infart per un Nàstic molt cansat però que defenia amb gran orgull i  intentava marcar un altre gol en comptes de tancar-se, Javi mig trencat va tornar al camp per ajudar a l'equip.
En defensa Vati, Charly, Carlos Olaya, lluitaven cada pilota com mai, davant, Marc, Joan, Uri i Javi ho intentaven i ajudaven abaix per defensar, Cescu amb 2 grans aturades en els minuts finals, va evitar que el Kambrils s'avancés al marcador.
Finalment l'àrbitre va xiular el final de partit i el Nàstic es convertia campió de la segona lliga.
En l'ultima jornada, l'equip s'hi jugarà que en Marc acabi com a "pichichi" de la lliga i ser l'equip menys golejat.

MOLTES FELITATS EQUIP PER AQUEST TÍTOL, ES LA CIRERETA A UNA GRAN TEMPORADA!!!