LLIGA 1 - JORNADA 1 - NASTIC DE PLASTIC vs VOLL DOWNS FC - CRONICA I PORTADA

Dijous passat va començar la temporada 16-17.
El Nàstic amb les baixes d'Uri i Charly, es presentava al camp amb la resta de la plantilla i amb Guillem que una vegada més era reforç.
Era un dia "emotiu" per Bernat, tornava a l'equip després de 2 anys i mig i per Karlos que també tornava després de no poder jugar la segona lliga de la temporada passada.
El rival no era el més adequat per començar la temporada, el Voll-Dows, vell conegut per diversos motius, per remuntades històriques, per severes derrotes i per la tensió que hi ha als partits.
El partit va començar amb un Nàstic ben posicionat sobre el terreny de joc i segur del que devia fer.
Les oportunitats van començar a arribar per les dues parts, més clares per al Nàstic però faltava punch en els metres finals.
Per part del rival, la bona defensa de l'equip i alguna bona intervenció de Cescu, evitaven que el marcador es mogués.
Sobre el minut 13, un error defensiu, va propiciar el 0-1 del Voll Downs.
Quedaven pocs minuts per al descans, però malgrat la insistència del Nàstic, no van poder aconseguir l'empat.
La segona part va començar amb domini de l'equip verd, però continuava faltant punteria davant de porteria.
I sobre el minut 6, després de fallar una ocasió clara de gol, a la contra el Voll-Dows aconseguia el 0-2.
Llavors va ser quan va aparèixer la millor versió d'aquest Nàstic .....
2 minuts més tard, Marc Graells encarant al porter rival aconseguia marcar el 1-2.
I pocs minuts més tard, després d'una bona jugada de l'equip, amb una centrada des de la dreta al segon pal, Javi Rio aconseguia l'empat a 2.
El partit, estava obert, però el Nàstic era l'equip que creava, més perill, en una contra del Voll-Downs, el defensa Javi Rio, va salvar el 2-3, sobre la mateixa línia de gol.
A 5 minuts per al final, la bona pressió del Nàstic que estava realitzant, va tenir els seus fruits, Guillem prop de la frontal, va recuperar la pilota i va marcar el 3-2.
I pocs minuts després, una altra jugada idèntica a l'anterior però aquesta vegada amb Marc de protagonista, va acabar amb el definitiu 4-2.
Primer partit de la temporada, gran partit de l'equip amb remuntada inclosa !!!!!

El pasado jueves empezó la temporada 16-17.
El Nàstic con las bajas de Uri y Charly, se presentaba al campo con el resto de la plantilla y con Guillem que una vez más era refuerzo.
Era un día "emotivo" para Bernat, volvía al equipo después de 2 años y medio y para Karlos que también volvía después de no poder jugar la segunda liga de la temporada pasada.
El rival no era el más adecuado para empezar la temporada, el Voll-Dows, viejo conocido por varios motivos, por remontadas históricas, por severas derrotas y por la tensión que hay en los partidos.
El partido empezó con un Nàstic bien posicionado sobre el terreno de juego y seguro de lo que debía de hacer.
Las oportunidades empezaron a llegar por ambas partes, más claras para el Nàstic pero faltaba punch en los metros finales.
Por parte del rival, la buena defensa del equipo y alguna buena intervención de Cescu, evitaban que el marcador se moviera.
Sobre el minuto 13, un error defensivo, propició el 0-1 del Voll Downs.
Quedaban pocos minutos para el descanso, pero a pesar de la insistencia del Nàstic, no pudieron conseguir el empate.
La segunda parte empezó con dominio del equipo verde, pero continuaba faltando puntería delante de portería.
Y sobre el minuto 6, después de fallar una ocasión clara de gol, a la contra el Voll-Dows conseguía el 0-2.
Entonces fue cuando apareció la mejor versión de este Nàstic.....
2 minutos más tarde, Marc Graells encarando al portero rival conseguía marcar el 1-2.
Y pocos minutos más tarde, después de una buena jugada del equipo, con un centro desde la derecha al segundo palo, Javi Rio conseguia el empate a 2.
El partido, estaba abierto, pero el Nàstic era el equipo que creaba, más peligro, en una contra del Voll-Downs, el defensa Javi Rio, salvó el 2-3, sobre la misma linea de gol.
A 5 minutos para el final, la buena presión del Nàstic que estaba realizando, tuvo sus frutos, Guillem cerca de la frontal, recuperó el esférico y marcó el 3-2.
Y pocos minutos después, otra jugada identica a la anterior pero esta vez con Marc de protagonista, acabó con el definitivo 4-2.
Primer partido de la temporada, gran partido del equipo con remontada incluida!!!!!