25 de noviembre de 2010

NOTICIES

JA PODEU VEURE LA CLASSIFICACIO PROVIASIONAL, EL CALENDARI I L'HISTORIAL PARTITS F-7 ALS LINKS DE LA DRETA

2 comentarios:
Un Nàstic ple de baixes es presentava al camp davant d'un rival de baix la taula. Però com acostuma a dir el "Míster": El Nàstic fa grans els equips petits. I així va estar a punt de ser. Comptàvem amb el reforç de l'Edu per la banda esquerra, incansable amb les seves pujades i baixades. Incansable però no infalible. Els primers minuts el Nàstic presionava molt amunt degut a la falta d'un jugador rival però una vegada va arribar el 7è jugador, les coses van canviar. Al minut 7 de partit, una passada llarga de l'equip rival passà per sobre l'Edu i el seu marcador xutà a plaer davant la sortida inútil del porter Pau. Però l'empat va arribar ràpid gràcies a una rematada de'n Jaume per l'esquerra, 3 minuts després. Les coses començaven a rutllar pel Nàstic, i més quan 5 minuts després, una molt bona triangulació entre Uri, Jaume i Jordi acabà amb un xut fort d'aquest últim que es colà quasi sense angle dins la porteria rival.

La segona part començà, però amb mal peu fins a tal punt que l'equip rival es posà per davant del marcar amb un 3-2 en contra amb gols de rebots i mala sort. Llavors aparegué la nostra salvació: URI. gràcies a la seva precisió a pilota parada, marcà un penal provocat sobre en Jaume i transformà una sessió del porter amb un xut ras al pal llarg a pase d'Edu.

El partit però, acabà amb l'esgotament físic de tots els jugadors i causà certs moments de tensió i petites lesions musculars. Partit finalitzat 3-4 i esperem que aquetes petites molèsties no siguin un impediment pels cracks del Nàstic!