PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 6 ***NASTIC DE PLASTIC vs SOTANOS TEAM***

El Nàstic recupera el seu gran nivell i aconsegueix una victòria contundent.
Amb les baixes de Vati, Joan i Charly, Javi Rio i Ricard Nuñez van reforçar l'equip, Uri que en principi havia de ser baixa, tot i el jet lag del seu viatge a Mèxic, va entrar en la convocatòria jugant un bon partit.
Tots eren conscients de la importància de sumar els 3 punts i que era necessari sortir ficat dins del partit des del principi.
El partit va començar amb l'equip molt concentrat i ben posicionat sobre el terreny de joc, no hi havia un clar dominador i les ocasions de gol es les repartien entre els dos equips.
Passaven els minuts i poc a poc el Nàstic començava a controlar el partit, el Sotanos va disposar d'algunes ocasions però la bona defensa de l'equip i 3 intervencions de Cescu van evitar qualsevol ensurt.
El Nàstic també les va tenir però el marcador no es va moure en els primers 20 minuts.
Al descans l'equip va plantejar sortir a la segona part més agressiu, pressionant més amunt, intentant crear més perill i defensant més del que ho estava fent.
I així va ser, a la represa l'equip estava més endollat, el Sotanos no aconseguia arribar a la porteria de Cescu i el gran treball realitzat va donar els seus fruits, sobre el minut 3, Javi Rio va fer una passada en profunditat a l'esquerra, Marc va controlar i amb un xut creuat aconseguia trencar l'empat.
Un cop oberta la llauna, el Nàstic va jugar els seus millors minuts, la defensa era un mur infranquejable i el porter rival amb una mica de sort evitava un nou gol.
Però als pocs minuts, una altra vegada Marc, aconseguia marcar el 2-0 amb un altre gol des de l'esquerra.
I amb un Sotanos rendit, sobre el minut 10, Marc marcava el seu Hattrick, jugada per la dreta i després d'un xut creuat la pilota va colpejar al pal entrant dins la porteria, 3-0.
Pocs minuts després, Karlos feia una passada en profunditat magistral de les que ens té acostumats a la dreta a Guillem, aquest amb una jugada personal, va creuar la pilota i va entrar per l'escaire, 4-0.
I amb el Nàstic jugant a plaer i que defensava amb autoritat, a pocs minuts per al final, una gran combinació entre Karlos, Guillem i Marc al primer toc, la pilota va acabar a peus de Karlos, marcant el 5-0, que seria el resultat final.
Gran partit de tot l'equip, que defensant des de dalt a baix van estar fantàstics, no van deixar cap opció al Sotanos.

Karlos, un cop més "jefe" en defensa, va córrer el que més, pujant i baixant, va demostrar la seva gran qualitat en assistències de somni, manant en l'eix defensiu, MURALLA.
Javi Rio, ho va donar tot, gran partit en defensa, no va deixar respirar al rival, va pujar alguna vegada a l'atac per ajudar l'equip, AMBICIOS.
Marc, cada vegada més en forma, va recuperar el seu olfacte golejador i en alguna ocasió se'l va veure baixant per ajudar en defensa, LLUITADOR.
Uri, tot i el cansament del seu viatge, va jugar menys minuts que la resta però va fer un bon partit lluitant cada pilota, RESPONSABLE.
Javi Corrales, com sempre va fer aquella feina fosca que tant necessita un equip, concentradíssim ho va tallar tot, SOBRI.
Guillem Rio, bon partit del davanter del Nàstic, les  molèsties al genoll li van impedir jugar al 100%, però com sempre va marcar i va ser un dels referents a la davantera, GOLEJADOR.
Ricard Nuñez, el jove jugador va debutar a un gran nivell demostrant la seva qualitat i el seu gran físic, va començar a la davantera però va acabar en la defensa on ho va fer a la perfecció, POLIVALENT.
Cescu, el poc perill que li van crear el va resoldre amb encert, és el que s'espera d'un porter, SERIOS.

El Nàstic recupera el liderat de la lliga, és l'equip menys golejat, el segon més golejador i compta amb dos jugadors entre els 5 primers com a màxims golejadors.
La propera setmana  partit contra el Koleos, importantíssim sumar els 3 punts per seguir somiant ... !!
Aquest equip és l'hòstia !!!

FACEBOOK
GOOGLE +

El Nàstic recupera su gran nivel y consigue una victoria contundente.
Con las bajas de Vati, Joan y Charly, Javi Rio y Ricard Nuñez reforzaron el equipo, Uri que en principio debía ser baja, a pesar del jet lag de su viaje a Méjico, entró en la convocatoria jugando un buen partido.
Todos eran conscientes de la importancia de sumar los 3 puntos y que era necesario salir metido dentro del partido desdel principio.
El partido empezó con el equipo muy concentrado y bien posicionado sobre el terreno de juego, no había un claro dominador y las ocasiones de gol se las repartian  entre los dos equipos.
Pasaban los minutos y poco a poco el Nàstic empezaba a controlar el partido, el Sotanos dispúso de algunas ocasiones pero la buena defensa del equipo y 3 intervenciones de Cescu evitaron cualquier susto.
El Nàstic también las tuvo pero el marcador no se movió en los primeros 20 minutos.
En el descanso el equipo planteó salir en la segunda parte más agresivo, presionando más arriba, intentando crear más peligro y defendiendo más de lo que lo estaba haciendo.
Y así fue, en la reanudación el equipo estaba más enchufado, el Sotanos no conseguía llegar a la portería de Cescu y el gran trabajo realizado dio sus frutos, sobre el minuto 3, Javi Rio hizo un pase en profundidad a la izquierda, Marc controló y con un chute cruzado conseguía romper el empate.
Una vez abierta la lata, el Nàstic jugó sus mejores minutos, la defensa era un muro infranqueable y el portero rival con un poco de suerte evitaba un nuevo gol.
Pero a los pocos minutos, otra vez Marc, conseguía marcar el 2-0 con otro gol desde la izquierda.
Y con un Sotanos rendido, sobre el minuto 10, Marc marcaba su Hattrick, jugada por la derecha y tras un chute cruzado la pelota golpeó en el palo entrando dentro la portería, 3-0.
Pocos minutos después, Karlos hacía un pase en profundidad magistral de las que nos tiene acostumbrados a la derecha a Guillem, este con una jugada personal, cruzó la pelota y entró por la escuadra, 4-0.
Y con el Nàstic jugando a placer y que defendía con autoridad, a pocos minutos para el final, una gran combinación entre Karlos, Guillem y Marc al primer toque, la pelota acabó a pies de Karlos, marcando el 5-0, que seria el resultado final.
Gran partido de todo el equipo, que defendiendo desde arriba a abajo estubieron fantásticos, no dejaron ninguna opción al Sotanos.

Karlos, una vez más "jefe" en defensa, corrió el que más, subiendo y bajando, demostró su gran calidad en asistencias de ensueño, mandando en el eje defensivo, muralla.
Javi Rio, lo dio todo, gran partido en defensa, no dejó respirar al rival, subió alguna vez al ataque para ayudar al equipo, ambicioso.
Marc, cada vez más en forma, recuperó su olfato goleador y en alguna ocasión se le vio bajando para ayudar en defensa, luchador.
Uri, a pesar del cansancio de su viaje, jugó menos minutos que el resto pero hizo un buen partido luchando cada balón, responsable.
Javi Corrales, como siempre hizo esa faena oscura que tanto necesita un equipo, concentradísimo lo cortó todo,  sobrio.
Guillem Rio, buen partido del delantero del Nàstic, sus molestias en la rodilla le impidieron jugar al 100%, pero como siempre marcó y fue uno de los referentes en la delantera, goleador.
Ricard Nuñez, el joven jugador debuto a un gran nivel demostrando su calidad y su gran físico, empezó en la delantera pero acabó en la defensa donde lo hizo a la perfección, polivalente.
Cescu, el poco peligro que le crearon lo resolvió con acierto, es lo que se espera de un portero, serio.

El Nàstic recupera el liderato de la liga, es el equipo menos goleado, el segundo más goleador y cuenta con dos jugadores entre los 5 primeros como máximos goleadores.
La próxima semana partido contra el Koleos, importantísimo sumar los 3 puntos para seguir soñando...!!