26 de marzo de 2008

COMENTARIS EXTRAS

5 comentarios:

AMISTOS SPAIN RAIL vs NASTIC DE PLATIC

14 comentarios:
DIMECRES 2 D´ABRIL
ANULAT






CRONICA NASTIC vs ALMOGAVERS jornada 7

2 comentarios:

CRONICA REALITZADA PER
EN JOHAN
Nit freda i una mica plujosa a l’Escola Pia de Sarrià. El Nàstic es presentava amb 8 jugadors i només un possible canvi. L’altre equip, l’Almogàvers, tenia 3 canvis. I, l’altre protagonista, l’àbritre, un senyor panxut i amb aparença de poques ganes.

Comença el match i l’Almogàvers demana canvi de porteria, fet que neguiteja una mica el nostre porter i alguns jugadors que havien volgut defensar aquell camp, ja que semblava tenir més bon aspecte per la pluja. No passa res, al contrari. Sembla que el camp està beneficiant el joc del nostre equip, que domina el partit, amb seguretat i portant el ritme. També es veuen bons passes i desmarques. Cal remarcar l’Edu que dirigeix l’equip des del centre de la defensa. Al davant, Graells mira de fer passes amb profunditat a l’àrea contrària, però que Asier no acaba de conjugar. Al mig del camp, en Johan mira de buscar el desmarc per fer d’assistent, però li costa una mica. Finalment arriben 2 ocasions molt bones gràcies a uns bons drivlings de Graells que serveixen en bandeja la pilota a en Johan, i aquest aprofita per marcar 2 gols. Així doncs, bons passes de Marc Graells i Johan marca amb facilitat la porteria contrària.

Cap al final de la primera part l’altre equip se n’aprofita de les cantades del Nàstic, que ja acusa el cansament per tenir menys jugadors en plantilla, i acaba el primer temps amb un resultat per davant de 3 a 2 en favor seu.

La segona part ha estat faborable a tots dos equips i ha acabat amb un resultat de 4 a 3, essent el guanyador un Almogàvers amb més plantilla i més força per completar les jugades. Aquest equip, ha estat físicament més potent, però amb menys idees i joc maco. Llàstima que el resultat no ha acompanyat el Nàstic en aquesta nit freda.

L’altre penós protagonista ha estat un àbritre que no ha pitat gaires faltes molt clares en favor del Nàstic. Des de faltes a en Vati, que aquesta vegada ha jugat d’extrem dret, que no ha vist gairebé ni una, també unes mans claríssimes, fins a un penalti que fins i tot la meva àvia Enriqueta hagués vist... Lamentable arbritatge.

Cal destacar la targeta de color pitufino que han mostrat a en Lonsi per dir a l’àrbrit textualment “ara no recordo exactament que estaria be que algu o completes, es massa tard i vaig a dormir”, i que ha esta expulsat, però sense deixar el Nàstic sense un jugador menys.

En definitiva, una primera part bastant competent del Nàstic i una segona més fluixa, que l’arbritatge, repeteixo ha estat nefast, no ha acompanyat gens.

Esperem que les baixes de l’equip es recuperin aviat i no perdem les vibracions. Està clar, que el Nàstic té característiques desequilibrants i que pot explotar-les si no abaixa la guàrdia.
Apa, bona nit! Jo destacaria veure en Lonsi de nou i la seva frase magnífica. Si algú la pogués recordar, genial. Nanit maques.

ENTRADES