-VATI
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 4 *** NASTIC DE PLASTIC vs BOGARDES ***

Victòria, 3 punts mes, líders però molt malt partit de tot l'equip, que va guanyar per la mínima als Bogardes.
Es podria dir que va ser el pitjor de tota la temporada, l'equip potser fruit de l'eufòria per ser liders va sortir com si el partit ja estigues guanyat.
En cap moment va estar ben posicionat sobre el terreny de joc i es veia superat en molts moments pels Bogardes.
Als pocs minuts de començar el partit, una cessió cap a la porteria, es va convertir amb una excel·lent vaselina que va entrar dins la porteria, amb aquest gol en propia porteria, els Bogardes s'avançavent al marcador.
L'equip intentava arribar a la porteria rival, però no hi havia ni sort, ni punteria, els Bogardes a la contra varen poder aconseguir algun gol mes, però per sort pel Nàstic no ho van aconseguir.
Cap al minut 10, en Karlos va recuperar la pilota al mig del camp, va assistir a la banda esquerra en Vati que va poder passar la pilota en Marc per marcat l'empat a 1.
A 5 minuts pel descans, una bona jugada entre en Marc i en Javi, començant en defensa, Javi va poder marcar el 2-1 que donava avantatge a l'equip a la mitja part.
A la segona, el Nàstic era un caos, no tenia les idees molt clares, els Bogardes ho van aprofitar per crear molt mes perill sobre la porteria, fins que al minut 10, va poder marcar l'empat a 2 davant la fragilitat defensiva del Nàstic.
L'equip es va començar a posar nerviós, a part del mal joc,van entrar en l'error de començar "piques" entre companys que van descentrar encara mes a tothom.
Quan es veia mes fàcil el 2-3 a favor dels Bogardes, a 6 minuts pel final, al Nàstic li van assenyalar una falta a favor a la frontal de l'àrea una mica encarada a la dreta.
Javi va plantar la pilota, però el seu primer xut va ser anul·lat per l'àrbitre que el va fer repetir per que el porter dels Bogardes es va avançar mes enllà de la barrera.
En el segon llançament, un impressionant xut potent, va entrar per l'esquerra de la porteria, d'aquesta manera el Nàstic aconseguia el 3-2.
La resta de minuts, l'equip va patir com mai, els Bogardes el va tancar dins els seu camp i no hi havia manera de controlar la pilota i sortir a l'atac.
Per sort, el resultat no es va moure i el Nàstic aconseguia la 4 victòria, en un mal partit.
Un cop al vestuari, l'equip va fer autocrítica, reconeixent els seus errors i el que es el mes important, reconeixent que l'actitud entre els companys no va ser la mes correcte, però tot sempre fruit de la mateixa tensió del partit i sense voler ofendre a ningú.
La propera setmana, SOPAR DE GERMANOR i fer pinya per tornar a recuperar la millor versió d'aquest Nàstic.