El Nastic afrontava el partit amb 2 baixes, en Johan
per lessio i en Fotostudi.com que continua sense contestar les
convocatorias.

Sense molt temps per escalfar, començava el partit.
el Nastic desde l´inici controlava be el partit, sense crear perill pero ben posicionat sobre el terreny de joc.
Cap al minut 5, en Markis va ser objecte de falta a la frontal de l´area, el llençament per part d en Jordi s´en
va anar una mica alt.
El Bcn 54 de tant en tant, s acostava a la porteria del Nastic pero sense perill, amb xuts poc perillosos, en els quals en Cescu
durant tota la primera part nomes va aturar un parell de pilotas amb cert perill.
Cap al minut 10, despres d´una mica de desconcert per part del Nastic, en una jugada per la banda esquerra el Bcn54 marcava el primer gol batent en Cescu per sota les camas.
Durant la primera part, el Nastic va llençar uns 6 corners, on demostrava que ofensivament estava actiu, tant en Markis, Bernie, Roger, Jordi intentaven trencar la defensa del Bcn54.
Cap al minut 20, despres d´un llençament de corner del Bcn, el remat deldavanter s´estrellava al travasser atrapant la bimba en Cescu, el posterior saque llarg amb el peu, la bimba es plantava quasi a la frontal de l area del rival i despres d una bona pressio per part d´en Bernie i la pasimonia del defensor, “l ESquerra d´or
es feia amb la pilota i a plaer posava l empat a 1 merescut pel joc del Nastic.
Amb aquest marcador finalitzava la primera part.
Cal de tascar tambe la gran feina defensiva per part d en Roco, David, Vati, Ilonsu i Uri.
La segona part començava calcada a la primera, amb el Nastic dominant encara que a vegadas es notava falta d organitzacio en les 3 lineas.
Cap el 15 de la segona, Ilonsu talla una pilota en linea defensiva, i despres d´una bona jugada personal per la banda Ezquerra, passa l esferic en Markis, que despres de driblar a 2 rivals posava la pilota a la dreta de la porteria, 1 – 2 al marcador.
A partir d aquí, els nervis d anar guanyant van trair una mica al Nastic, al camp es veia desorganitzacio i la no teniem molta possesio de pilota, aixo ho va mig aprofitar el Bcn54 que va dominar una mica el partit pero com la resta del partit sense perill per la porteria del Nastic.
Aixi va acavar el partit, 1 – 2 a favor dels nostres i caras d alegria i satisfaccio