17 de junio de 2016

CLASSIFICACIO I DADES LLIGA 2 JORNADA 17

No hay comentarios:
A la dreta links

TEMPORADA 15-16 (LLIGA 1)

Classificacio i dades lliga 
ACTUALITZAT
Calendari
ACTUALITZAT
Pichichis Historial

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 18

NASTIC DE PLASTIC
VS 
BOGARDES
DIJOUS, 30 juny
A LES 23:15H

FINS EL DIA 25/6 
NO ESTARA OBERTA LA CONVOCATORIA

CONVOCATS
-
-NO CONVOCATS
-
JUGADORS
-JOAN
-CESCU
-CHARLY
-MARC
-JAVI RIO
-VATI
-URI
-DAVID

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 17 *** NASTIC DE PLASTIC vs VOLL DOWNS FC ***

No hay comentarios:
Per motius laborals, durant aquest últim mes, a estat impossible fer-la portada i la crònica de les ultimes 9 jornades.
Per aquest final de temporada i per a la preparació de la següent, intentarem tornar a la normalitat.
Aquestes ultimes jornades han passat bastants coses, que intentarem resumir.
Jornada 9 - Bogardes 2-1 Nàstic, mal partit de l'equip que va facilitar la victòria dels Bogardes que estan realitzant una bona segona lliga. Uri va ser el golejador de l'equip.
Jornada 10 - Polvazzo - Nàstic, ajornat per motius aliens a CataloniaSports, el partit es disputarà el 07/07
Jornada 11 - Nàstic 1-7 The Crew, derrota contundent contra un dels millors equips de la lliga, el The Crew no va donar opció a la sorpresa, encara que l'equip va disputar un partit seriós. Novament, Uri va ser el golejador de l'equip.
Jornada 12 - New Sirius 0-6 Nàstic, gran victòria de l'equip que va jugar un gran partit, es va retrobar amb el gol i amb el bon futbol, ​​Marc amb 4 gols, Guillem i Vati amb 1, van ser els golejadors.
Jornada 13 - Nàstic 2-4 Ath. Beefeater, un altre mal partit de l'equip, que va regalar el partit contra un rival que els últims anys se li donava bé, Javi Rio va ser el bi golejador de l'equip.
Jornada 14 - El Nàstic va tenir la seva jornada de descans.
Jornada 15 - Nàstic 1-2 Kambrils Near To Salou, tot i la derrota, l'equip va jugar un bon partit contra el fins llavors líder i amb el possible campió d'aquesta segona lliga. L'equip va donar la cara en tot moment i va estar a punt d'aconseguir l'empat en els últims minuts de partit, Vati va ser el golejador de l'equip.
Jornada 16 - Olimpic 3-5 Nàstic, partidàs de l'equip, amb nombroses baixes i només un canvi durant tot el partit, va realitzar un dels millors partits d'aquesta segona lliga, 3 punts més, Uri i Guillem van marcar a parells, Charly l'altre .
Jornada 17 - Nastic 2-6 Voll Downs, contundent derrota, però bona imatge de l'equip, la joventut del rival i una millor condició física, van ser la clau d'un partit que el Nàstic va jugar en tot moment amb molta intensitat, sempre quedarà el 0 -7 a favor del partit d'anada, Javi Rio i Vati, van ser els golejadors de l'equip.

Només falten 2 partits per finalitzar la temporada, el "derbi" contra els Bogardes i Polvazzo, són els últims rivals.
Tot i que aquesta temporada, la segona lliga no a estat la lliga del Nàstic com en temporades anteriors, el resum de moment seria, que bona temporada ...... l'equip tot i ser el més veterà d'edat, està donant la cara en cada jornada.

Les properes setmanes es començarà a planificar la temporada que ve, hi ha moltes possibilitats que l'equip continuï jugant per 16 temporada consecutiva.

FACEBOOK

Por motivos laborales, durante este ultimo mes, a sido imposible hacerla portada y la cronica de las ultimas 9 jornadas.
Para este final de temporada y para la preparación de la siguiente, intentaremos volver a la normalidad.
Estas ultimas jornadas han pasado bastantes cosas, que intentaremos resumir.
Jornada 9 - Bogardes 2-1 Nàstic, mal partido del equipo que facilitó la victoria de los Bogardes que están realizando una buena segunda liga. Uri fue el goleador del equipo.
Jornada 10 - Polvazzo - Nàstic, aplazado por motivos ajenos a CataloniaSports, el partido se disputará el 07/07
Jornada 11 - Nàstic 1-7 The Crew, derrota contundente contra uno de los mejores equipos de la liga, el The Crew no dio opción a la sorpresa, aunque el equipo disputo un partido serio. Nuevamente, Uri fue el goleador del equipo.
Jornada 12 - New Sirius 0-6 Nàstic, gran victoria del equipo que jugó un gran partido, se reencontró con el gol y con el buen futbol, Marc con 4 goles, Guillem y Vati con 1, fueron los goleadores.
Jornada 13 - Nàstic 2-4 Ath. Beefeater, otro mal partido del equipo, que regaló el partido contra un rival que los últimos años se le daba bien, Javi Rio fue el bi goleador del equipo.
Jornada 14 - El Nàstic tuvo su jornada de descanso.
Jornada 15 - Nàstic 1-2 Kambrils Near To Salou, pese a la derrota, el equipo jugó un buen partido contra el hasta entonces líder y con el posible campeón de esta segunda liga. El equipo dió la cara en todo momento y a punto estuvo de conseguir el empate en los últimos minutos de partido, Vati fue el goleador del equipo.
Jornada 16 - Olimpic 3-5 Nàstic, partidazo del equipo, con numerosas bajas y solo un cambio durante todo el partido, realizó uno de los mejores partidos de esta segunda liga, 3 puntos más, Uri y Guillem marcaron a pares, Charly el otro.
Jornada 17 - Nastic 2-6 Voll Downs, contundente derrota, pero buena imagen del equipo, la juventud del rival y una mejor condición física, fueron la clave de un partido que el Nàstic jugó en todo momento con mucha intensidad, siempre quedará el 0-7 a favor del partido de ida, Javi Rio y Vati, fueron los goleadores del equipo.

Solo faltan 2 partidos para finalizar la temporada, el "derby" contra los Bogardes y Polvazzo, son los últimos rivales.
Aunque esta temporada, la segunda liga no a sido la liga del Nàstic como en temporadas anteriores, el resumen de momento sería, que buena temporada...... el equipo a pesar de ser el más veterano de edad, esta dando la cara en cada jornada.
Las próximas semanas se empezará a planificar la temporada que viene,  hay muchas posibilidades que el equipo continúe jugando por 16 temporada consecutiva.

ENTRADES