-CESCU
-CHARLY

JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 2 *** HIGHLANDER vsNASTIC DE PLASTIC****

El Nàstic afrontava la segona jornada amb la necessitat d'aconseguir la victòria, després de la derrota de la setmana anterior.
L'equip va tenir una setmana més la baixa de l'Uri, acabant la seva recuperació del esquinç a un dit del peu i en Joan encara amb molèsties a l'abductor, no va poder jugar al 100% però ho va donar tot.
El partit va començar amb un Nàstic fluixet, però que duia el pes del partit, era l'equip que més perill creava però com la setmana passada, sense molta puntaria de cara porteria.
Amb encara empat a 0, Cescu va evitar el 1-0, amb una bona sortida als peus d'un atacant del Higlander refusant la pilota.
Cap al minut 13, Karlos rebent la pilota al mig del camp, va fer un bona jugada personal per la banda esquerra i amb xut creuat amb l'interior, va ajustar la pilota a l'arrel del segon pal per marcar el 0-1.
Als 2 minuts, després d'una falta a favor dels locals, Alex Borràs, rebia a las seva esquerra i va fer un xut al pal del porter, Cescu mal col·locat no va poder evitar l'empat a 1.
El Nàstic ho intentava però faltava acabar de rematar les jugades, amb empat va finalitzar la primera part.
Al descans l'equip va fer pinya per sortir amb mes intensitat, per treure el partit endavant i tenir el seu efecte.
La represa, va començar amb un Nàstic llençat a l'atac i seriós en defensa, poc a poc el gols van començar arribar.
Javi i Marc amb 2 gols, Vati i Charly amb 1 i Karlos que repetia marcant el seu 2 gol, varen ser el golejadors a la segona part, on tot l'equip va jugar molt be.
Joan malgrat no estar a tope, no va poder marcar, però la seva participació tant en defensa i atac va ajudar a l'equip aconseguir aquesta golejada.
El resultat podria haver estat molt més abultat si s´hagues estat més encertat davant porteria, clares clares, 5 o 6 gols més es podrien haver marcat.
Cescu que no va tenir molta feina, va demostrar estar concentrat evitant un gol cantat amb un bon refús després d'un remat de taco d'un davanter del Higlander dins l'àrea.
Destacar el partit de Karlos Olaya, seriós en defensa, en atac lluitador i efectiu, a part dels 2 gols, amb les seves grans assistències, marca de la casa de les que ens te ja molt acostumats, 3 van acabar amb assistències de gol, va provocar 2 penals que van significar l'expulsió de 2 jugadors del Highlander amb targeta blava, per refusar la pilota amb les mans quan aquesta ja entrava dins la porteria.
Gran segona part de tot l'equip, que mica en mica va agafant el ritme de la competició, hi hauran millors o pitjors partits, però el esta clar que aquesta plantilla ho donarà tot i més.
Al final del partit, l'equip es va fer la foto (amb l'absència de l'Uri) amb la copa de campió i amb el trofeu d'equip menys golejat, aconseguit a la segona lliga de la temporada passada.

En les properes setmanes, actualitzarem al blog i a les xarxes socials, la galeria de trofeus de l'equip.

GOOGLE +

El Nàstic afrontaba la segunda jornada con la necesidad de conseguir la victoria, tras la derrota de la semana anterior.
El equipo contó otra vez con  la baja de Uri, terminando su recuperación del esguince en un dedo del pie y Joan aún con molestias en el abductor, no pudo jugar al 100% pero lo dio todo.
El partido comenzó con un Nàstic flojito, pero llevaba el peso del partido, era el equipo que más peligro creaba pero como la semana pasada, sin mucha puntería cara portería.
Con aún empate a 0, Cescu evitó el 1-0, con una buena salida a los pies de un atacante del Highlander, rechazando la pelota.
Hacia el minuto 13, Karlos recibiendo el balón en el centro del campo, hizo un buena jugada personal por la banda izquierda y con tiro cruzado con el interior, ajustó el balón a la raíz del segundo palo para marcar el 0-1 .
A los 2 minutos, tras una falta a favor de los locales, Alex Borrás, recibía a su izquierda y disparo al palo del portero, Cescu mal colocado no pudo evitar el empate a 1.
El Nàstic lo intentaba pero faltaba terminar de rematar las jugadas, con empate finalizó la primera parte.
Al descanso el equipo cerró filas para salir con mas intensidad, para sacar el partido adelante y tuvo su efecto.
La reanudación, comenzó con un Nàstic lanzado al ataque y serio en defensa, poco a poco el goles comenzaron llegar.
Javi y Marc con 2 goles, Vati y Charly con 1 y Karlos que repetía marcando su 2 gol, fueron los goleadores en la segunda parte, donde todo el equipo jugó muy bien.
Joan a pesar de no estar a tope, no pudo marcar, pero su participación tanto en defensa y ataque ayudó al equipo a conseguir esta goleada.
El resultado podría haber sido mucho más abultado si se hubiera estado más acertado ante portería, claras claras, 5 o 6 goles más se podrían haber marcado.
Cescu que no tuvo mucho trabajo, demostró estar concentrado evitando un gol cantado con un buen rechace tras un remate de tacón de un delantero del Highlander dentro del área.
Destacar el partido de Karlos Olaya, serio en defensa, en ataque luchador y efectivo, aparte de los 2 goles, con sus grandes asistencias, marca de la casa de las que nos tiene ya muy acostumbrados, 3 terminaron con asistencias de gol, provocó 2 penaltis que significaron la expulsión de 2 jugadores del Highlander con tarjeta azul, por rechazar el balón con las manos cuando ésta ya entraba en la portería.
Gran segunda parte de todo el equipo, que poco a poco va cogiendo el ritmo de la competición, habrá mejores o peores partidos, pero lo que esta claro que esta plantilla lo dará todo y más.
Al final del partido, el equipo se hizo la foto (con la ausencia de Uri) con la copa de campeón y con el trofeo de equipo menos goleado, conseguido en la segunda liga de la temporada pasada.

En las próximas semanas, actualizaremos el blog y en las redes sociales, la galería de trofeos del equipo.