CRONICA LLIGA 1 JORNADA 8 - JUEVES TRAMPA vs NASTIC

3 comentarios:
Nàstic 2- 3 Jueves Trampa

Amb una temperatura gairebé estival i sense acusar en excés la ingesta de panellets, el Nàstic es presentava al Multiusos de les Escoles Pies amb la baixa d’última hora d’en Victor, sense en Vati, el seu retorn es farà esperar una setmana més, però amb la incorporació de l’Uri, que es va afegir a la convocatòria.

El rival de la setena jornada era un dels equips del grupet capdavanter de la lliga i el nom no era cap bon presagi. Concretament, la “trampa” era el “14” del “Jueves”, que va demostrar ser digne del dorsal de Cruyff. A la primera part, amb dues cavalcades va recórrer mig camp driblant-se tots els homes de verd que li sortien al pas, i en pocs minuts el resultat ja era un còmode 2-0 al marcador de l’equip del dijous.

Tot i que l’adversari era un equip poderós físicament i amb toc, que creava força perill, el Nàstic no es va arronsar i va continuar ben posicionat al camp, lluitant amb totes les forces i intentant elaborar futbol, característiques que estan arrelant gràcies a la tàctica “oliveira”, el 3-3. En una jugada de pressió, en Markis va recuperar la pilota al mig camp, es va plantar a l’àrea i amb un xut ras i fort va escurçar les diferències.

A la represa, les coses seguien més o menys igual. Els rivals buscaven el tercer amb insistència, tot i que en moltes ocasions amb xuts des de fora l’àrea, i en Pau, com sempre, feia algunes aturades providencials. El Nàstic provava de combinar, però tot i que li costava disposar d’ocasions clares, no perdia l’ambició de lluitar per l’empat. I el segon va arribar a la meitat de la segona part, després d’una bona triangulació entre en Jaume, l’Uri i en Rudie (espero haver-ne encertat algun), que en Rudie va convertir en l’empat a 2 en afusellar el porter des de l’àrea petita.

Amb l’empat va tornar a aparèixer el “Nàstic bipolar”, el que se’n va amunt esperitat per guanyar el partit i crea ocasions boníssimes per sentenciar-lo, com les d’en Rudie i en Joan, però que alhora dóna més llibertat i espais al rival perquè li pugui jugar a la contra. Com en un déjà-vu de fa dues setmanes, quan faltaven 3 minuts per al final, els “Trampa” van recuperar la pilota al mig del camp, es van plantar amb superioritat a l’àrea del Nàstic i van marcar el 2-3 definitiu, que tornava a deixar el Nàstic sense premi.

Diuen que de les derrotes se n’aprèn més que de les victòries, i el Nàstic aquesta temporada està aprenent molt. Però el joc i les sensacions són bones, ara només cal que acompanyin els resultats.