DARA FORA DEL PARTIT ENCARA QUE ES PRESENTI A JUGAR***
-JOHAN
-DANILO
-BERNAT

CRONICA MALDITOS BASTARDOS vs NASTIC Lliga 2 - Jornada 17

Penúltim partit del Nàstic de la temporada, en què després d'assolir el record de punts de la història afrontava un partit difícil contra un rival directe a la taula de classificació.
Des del primer minut el Nàstic va mostrar les seves intencions d'anar a guanyar el partit oferint un molt bon joc d'atac i amb una sòlida defensa.
Els davanters del Nàstic gaudient de múltiples ocasions per marcar gol, la més clara una en què el Jaume fa una gran jugada personal després de recuperar la pilota al mig camp i es drible a dos defenses es planta davant del porter, li fa una baselina que s'estavella al travesser.
Tot i així va arribar la mitja part i el marcador no s'havia mogut tot i tenir vàries oportunitats de marcar.
Després de parlar a la mitja part l'equip va sortir igual de concentrat i els 10 primers minuts van ser iguals que la primera part domini del Nàstic, però sense gols. Malditos Bastardos semblava que començava a arribar un pèl més a l'area contraria, sobretot aprofitant algun llançament de córner.
Però cap al minut 12 després d'una jugada en què en Marc conduint la pilota per l'eix central, li feien falta en una molt bona posició. En Vati no s'ho va pensar dues vegades i va llençar a trencar i entre el bot de la pilota i algun re defensa que tapava al porter la pilota es colava a la porteria contraria. 0 a 1 pel Nàstic.
En aquest moment Malditos Bastardos va apretar una mica més i s'acostava amb intesitat a la porteria del Pau, però com sempre grandiós tria alguna pilota prodigiosament de sota els pals.
Ell encara no sap d'on va treure aquell peu en un xut a boca de canó des de dins l'àrea!!
Però Malditos Bastardos deixava la defensa més descoberta al anar a atacar i el Nàstic ho aprofitava per muntar contraatacs, el primer avís el donava en Marc que creuava la pilota al porter però la pilota no estrava ni tampoc arribava en Rudie al segon pal.
Cap al minut 20 en una altra contra aquest cop conduida pel Vati des de la banda obria més la pilota a l'Uri que feia el passe de la mort al segon pal al Rudie que aquest cop si que enfosava la pilota al fons de la xarxa. 0 a 2.
Els últims 5 minuts no van donar molt de sí el Nàstic es va dedicar a aguantar el partit i Malditos s'acostava molt timidament. Final del partit i un altre pas endevant d'aquest equip que ja ha fet història!!!