NO CONVOCATS
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 11*** NASTIC DE PLASTIC vs SUTSUIN F.C **

El Nàstic va jugar un dels partits mes complicats que li queden, contra el Sutsuin després de la derrota de la setmana anterior.
L'equip amb l'única baixa de l'Uri, va disposar de tots els seus efectius i sense tenir que utilitzar cap reforç.
El partit va començar amb un Nàstic ben posicionat, intentant portar el pes del partit, però no arribaven oportunitats de gol y la defensa patia de tant en tant per les arribades en contraatac i per velocitat del Sutsuin.
Després d'un parell d'arribades amb perill, cap al minut 10, Vati en defensa, aconseguia fer una assistència a la banda dreta en Marc que amb una bona jugada personal, amb un xut creuat, aconseguia marcar el 1-0.
Pocs minuts després, Joan també en defensa, va fer una altre assistència en Marc a la banda dreta, aquest d'un altre xut creuat, amb la col•laboració del porter, va poder marcar el 2-0 amb el quees va arribar al descans.
La segona va començar molt be pel Nàstic que feia el servei des del mig camp, Vati i Javi, amb una gran jugada per la banda dreta amb intercanvis de parets, Javi aconseguia fer la passada de la mort en Vati per marcar el 3-0 al minut 1, gol que deixava tocat al Sutsuin.
El Nàstic va recular una mica les línies i el Sutsuin ho va aprofitar per crear una mica mes de perill però sense conseqüències en el resultat.
Fins que al minut 10, Joan pressionant a la frontal de l'àrea del Sutsuin, va poder robar la pilota i marcar el 4-0.
L'equip definitivament es va tancar i intentava sortir a la contra, el Sutsuin va començar a dominar el partit i arribava amb mes perill.
Al 15, un penal provocat per en Cescu, va facilitar el gol del honor pels visitants.
Victòria de l'equip que continua com a líder amb 5 punts d'avantatge.
A falta de 5 partits, l'equip intentarà mantenir aquesta distancia per poder arribar a les ultimes jornades amb opcions per poder guanyar la lliga.