30 de septiembre de 2016

LLIGA 1 - JORNADA 2 - ATH.BEEFEATER vs NASTIC DE PLASTIC - CRONICA I PORTADA

2 partits, 2 victòries, aquest és l'inici espectacular del Nàstic aquesta temporada ..... !!!!!
Amb les baixes de Charly i Uri, l'equip es presentava al camp per disputar el partit contra el Ath.Beefeater, amb el reforç de David, que tornava a l'equip després d'haver de deixar l'equip al final de la temporada passada.

La matx va començar amb cert domini de Nàstic però els dos conjunts s'acostaven a porteria amb cert perill, el joc no era molt vistós i es veia cert desordre tàctic.
Sobre el minut 6, en una contra, Javi Rio des del darrere passava al mig camp l'esfèrica a Marc, aquest va assistir a Karlos a l'esquerra i el jugador basc, després d'una bona internada aconseguia marcar el 0-1 amb un xut al pal curt del porter, on no s'ho esperava.
Al minut 12, una errada defensiva del Nàstic, va propiciar que el Beefeater marqués l'empat a 1, mal rebuig del defensor del Nàstic prop de la frontal, que ho va aprofitar el 7 dels locals per picar la pilota i tot i que Cescu va estar atent, no va poder evitar el gol.
A partir d'aquest moment, el Nàstic es va desorganitzar una mica més sobre el terreny de joc, l'error semblava que havia afectat una mica l'equip, però buscaven amb insistència poder marcar un altre gol, que va arribar a 3 minuts per finalitzar la primera meitat , Cescu de servei de porteria, li passava la pilota a Marc que es trobava en el cercle central, aquest controlant la pilota, es va girar i va assistir a la banda dreta magistralment, veient la pujada des del darrere de Vati, aquest va controlar, va encarar i va marcar per sota les cames del porter el 1-2, amb el qual s'arribaria al descans.

La segona part, va començar amb ensurt, sobre el minut 5, després d'un servei de banda del Beefeater prop de l'àrea, pel pal curt de Cescu amb un xut des de fora de l'àrea, tornava l'empat al marcador.
A partir d'aquest moment, es va veure la millor versió del Nàstic, sobre el minut 8, Cescu passava la pilota a Karlos en el cercle central, pressionat pel porter rival, que havia deixat la seva porteria i al qual li agradava jugar bastant fora de la seva àrea, va aconseguir obrir a la dreta per a una nova pujada de Vati, aquest a porteria buida no va perdonar i va avançar l'equip de nou en el marcador, 2-3.
L'equip estava jugant bé, tots estaven ben posicionats i la concentració era total, Cescu amb parell de bones intervencions, va evitar l'empat.
En el 12, després d'una jugada embolicada dins l'àrea del Beefeater, Vati dins de l'àrea al costat la línia de fons, va intentar picar la pilota per Karlos que es trobava al mig, va rebotar al porter i en un defensa i aquesta va acabar dins la porteria amb el que suposava el 2-4.
Un minut més tard, el Nàstic robava la pilota a 3/4 del camp, David va assistir a l'esquerra per a Marc i aquest amb un dribling marca de la casa, d'un xut fort que va entrar pel segon pal, posava el 2-5 i donava més tranquil·litat a l'equip.
Al 14 golàs, Karlos, el Humphry, va fer de les seves, va rebre la pilota a prop del cercle central en camp propi, davant la pressió de nou del porter del Beefeater, va picar la pilota per sobre amb una precisa i bella vaselina i va posar en el marcador el 2-6.
Però el millor estava per arribar ..... a dos minuts per al final, Berni va rebre la pilota a la dreta passat la meitat del camp, internant-se una mica cap al centre i veient que el porter estava una mica avançat, va realitzar un xut fort amb rosca amb la cama bona, l'esquerra i aquesta va entrar ajustadeta al pal dret del porter, que només va poder seguir amb la mirada la pilota, 2-7 amb un GOLÀS de crack.
 D'aquesta manera, Berni es retrobava amb el gol després de la seva tornada a l'equip.

Gran partit de tot l'equip, que amb aquesta victòria es col·loca líder del campionat.
La setmana que partit complicat contra el colíder, el Petacle Team, equip nou de la lliga que pel que sé sap, és bastant bo i molt competitiu

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
INSTAGRAM

2 partidos, 2 victorias, este es el inicio espectacular del Nàstic esta temporada.....!!!!!
Con las bajas de Charly y Uri, el equipo se presentaba al campo para disputar el partido contra el Ath.Beefeater, con el refuerzo de David, que volvía al equipo después de tener que dejar el equipo al final de la temporada pasada.

El encuentro empezó con cierto dominio de Nàstic pero los dos conjuntos se acercaban a portería con cierto peligro, el juego no era muy vistoso y se veía cierto desorden táctico.
Sobre el minuto 6, en una contra, Javi Rio desde atrás pasaba al medio campo el esférico a Marc, este asistió a Karlos a la izquierda y el jugador vasco, después de una buena internada conseguía marcar el 0-1 con un chut al palo corto del portero, donde no se lo esperaba.
En el minuto 12, un error defensivo del Nàstic, propició que el Beefeater marcase el empate a 1, mal rechace del defensor del Nàstic cerca de la frontal, que lo aprovechó el 7 de los locales para picar la pelota y aunque Cescu estuvo atento, no pudo evitar el gol.
A partir de ese momento, el Nàstic se desorganizo un poco más sobre el terreno de juego, el error parecía que había afectado un poco al equipo, pero buscaban con insistencia, poder marcar otro gol, que llegó a 3 minutos para finalizar la primera mitad, Cescu de saque de portería, le pasaba el balón a Marc que se encontraba en el circulo central, este controlando el balón, se giró y asistió a la banda derecha magistralmente, viendo la subida desde atrás de  Vati, este controló, encaró y marcó por debajo las piernas del guardameta el 1-2, con el que se llegaría al descanso.

La segunda parte, empezó con susto, sobre el minuto 5, después de un saque de banda del Beefeater cerca del área, por el palo corto de Cescu con un chut desde fuera del área, volvía el empate en el marcador.
A partir de ese momento, se vio la mejor versión del Nàstic, sobre el minuto 8, Cescu pasaba el balón a Karlos en el circulo central, presionado por el portero rival, que había dejado su portería y al que le gustaba jugar bastante fuera de su área, consiguió abrir a la derecha para una nueva subida de Vati, este a portería vacía no perdonó y adelantó al equipo de nuevo en el marcador, 2-3.
El equipo estaba jugando bien, todos estaban bien posicionados y la concentración era total, Cescu con par de buenas intervenciones, evitó el empate.
En el 12, después de una jugada embarullada dentro del área del Beefeater, Vati dentro del área junto la línea de fondo, intentó picar el balón para Karlos que se encontraba en el medio, rebotó en el portero y en un defensa y esta acabó dentro la portería con lo que suponía el 2-4.
Un minuto más tarde, el Nàstic robaba la pelota en 3/4 del camp, David asistió a la izquierda para Marc y este con un dribling marca de la casa, de un chut fuerte que entró por el segundo palo, ponía el 2-5 y daba más tranquilidad al equipo.
En el 14 golazo, Karlos, el Humphry, hizo de las suyas,  recibió el balón cerca del circulo central en campo propio, ante la presión de nuevo del portero del Beefeater, picó la pelota por encima con una precisa y bella vaselina y puso en el marcador el 2-6.
Pero lo mejor estaba por llegar.....a dos minutos para el final, Berni recibió la pelota a la derecha pasado la mitad del campo, internándose un poco hacia el centro y viendo que el portero estaba un poco adelantado, realizó un chut fuerte con rosca con su pierna buena, la izquierda y esta entró ajustadita al palo derecho del portero, que solo pudo seguir con la mirada el esférico, 2-7 con un GOLAZO de crack.
 De esta manera, Berni se reencontraba con el gol después de su retorno al equipo.

Gran partido de todo el equipo, que con esta victoria se coloca líder del campeonato.

La próxima semana partido complicado contra el colíder, el Petacle Team, equipo nuevo de la liga que por lo que sé sabe, es bastante bueno y muy competitivo.