NO CONVOCATS
-BERNI (LESIONAT)
-

CRONICA GTD vs NASTIC Lliga 2 - Jornada 14

El Nàstic s'enfrontà en un partit còmode contra el cuer de la classificació, els GTD. Un partit marcat per les clares ocasions del Nàstic però amb "poc" encert. Érem coneixedors de la importància d'aquests punts i de la importància que la porteria quedés a 0.
La primera part començà sense un clar dominador del partit. Al minut 5, entrà Markis al camp i la primera pilota que tocà gairebé es convertí en gol després d'una jugada personal que finalitzà amb un xut alt. Era el primer avís d'un Markis avocat de cara a porteria durant tot el partit.
El Nàstic passava a dominar el partit, i dos minuts després en Jaume enviava la pilota al pal. En Markis gaudí de dues oportunitats però no estava fi de cara a porteria i sortiren a fora per molt poc. Finalment, el minut 20, després d'una triangulació entre en Marc, l'Uri i en Vati, aquest últim li tornà la pilota al primer i de primeres xutà a porta. Un xut ras i ajustat al primer pal que el porter no va poder aturar. L'esforç d'en Marc va estar recompensat.

La segona part va començar amb un GTD anant a totes, intentant sorprendre al Nàstic. Però just al minut 1, Vati saca de banda cap a Uri que, desmarcat, entra a l'àrea i marca el 0-2. Un minut més tard, en Vati, posicionat a l'atac, roba una pilota, li passa a Jaume i per poc no acaba amb gol.
El Nàstic ho intentava una vegada i una altra, amb un GTD mermat pels esforços en va. Al minut 7, Johan rep la pilota a la banda esquerra i després d'avançar uns quants metres fins a la frontal de l'àrea, fa un xut creuat amb l'esquerra que s'introdueix per l'esquadra dreta del porter que no pot fer res.
I el moment que tots esperavem: al minut 15, entrà cescu que es posicionà a l'atac i gaudí de dues bones ocasions en el qual es llençà a terra i intentà xutar des d'allí.
El partit anava arribant a la seva fi, però en Jaume no es volia quedar sense gol i, després d'un refús llarg de la defensa del Nàstic, el porter sortí a caçar papallones i en Jaume ho aprofità per fer una vaselina a l'últim defensa que s'encarava a ell, posant així el punt i final del matx, amb un 0-4.