-CARLOS ENCABO +FATIMA
DUBTES
-JOAN +PAZ

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 10*** NASTIC DE PLASTIC vs OLIMPIC ***

Gran partit el que es va jugar ahir a l'Escola Pia entre el Nàstic De Plàstic i l'Olimpíc, en el que era el primer partit de la tornada de la segona lliga.
El Nàstic, actual líder sense cedir cap punt en tota l'anada, es presentava a jugar amb la única baixa de l'Uri i sabent que s'enfrontava a un rival difícil.
L'equip amb una avantatge de 8 punts sobre el segon classificat, era conscient que per intentar aconseguir el títol de lliga li queden 8 autentiques finals i sobre tot amb partits com els d'ahir i els 2 propers.
Unes hores abans, Cescu via Whats intentava motivar a l'equip per afrontar la primera final, però Carlos Olaya, la va clavar enviant  un motivant vídeo de la pel•lícula "Un domingo cualquiera", un vídeo que es pot convertir amb el motivador per la resta de partits.
El partit va començar amb l'equip una mica fora d'ell, l'Olimpíc mica en mica anava dominat el partit i el Nàstic s'acostava a la porteria rival amb poc perill, però defensivament, tot l'equip estava seriós i ben posicionat.
Però cap al minut 10, un contraatac de l'Olimpic va acabar en gol i va trencar l'empat.
El Nàstic, no va baixar els braços i va començar a ficar-se una mica dins el partit, poc a poc les ocasions arribaven però sense sort i a la contra, l'Olimpíc intentava ampliar la diferencia però la bona defensa ho van evitar.
I quan l'equip apretava mes, cap al 15, el Nàstic tenia una falta a favor a la frontal de l'àrea de l'Olimpíc, Carlos l'encarregat de fer el llançament, en comptes de xutar directe a porteria, va assistir en Vati que estava a la banda dreta, després de controlar va marcar l'empat a 1 amb xut creuat, així finalitzava la primera part.

A la segona el Nàstic es va créixer una mica i va començar a dominar una mica, però la pilota no volia entrar.
I un altre cop cap al minut 10, en un contraatac, l'Olimpic aconseguia avançar-se de nou marcant el 1-2.
I va ser aquí on el Nàstic va treure tot el dur dins i ho va donar tot fins el final...
La defensa i Cescu amb grans aturades, evitaven qualsevol intent del Olimpíc per acabar de matar el partit i cap el 15, Vati feia una gran jugada personal per la banda dreta, des del seu propi camp fins la línia de fons del rival i veient que Javi esta molt ben col•locat al segon pal, aconseguia fer una assistència per que aquest marques l'empat a 2.
A les hores van arribar els millors minuts de joc, intensitat i una mica de tensió per part de tots dos equips, però va ser el Nàstic qui es va en dur la cirereta, quan nomes quedava 1,5 minuts pel final, Charly treia un corner des de la dreta, al segon pal, Javi aconseguia controlar la pilota i fer una assistència en Marc, que dins l'àrea d'un xut creuat marcava el gol de victòria, 3-2 i molt bon i gran partit per part dels 7 jugadors.
Així doncs, l'equip aconseguia guanyar el 9 partit consecutiu i mantenir l'avantatge de 8 punts sobre el Manyanet.
La propera setmana, segona final contra el Manyanet, una victòria deixaria l'equip amb una avantage de 11 punts sobre el segon.