14 de octubre de 2011

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 6 - NASTIC DE PLASTIC vs UB CAN COLAPI

5 partits, 5 derrotes i pitjor inici de lliga de la seva historia, però cal destacar la millora del equip encara que falta una mica per veure el millor Nastic.
De mica en mica, la tàctica FutbOlives començarà a donar els seus fruits.
El Nàstic es presentava amb moltes baixes i amb
la noticia dels resultats de la lesió d’en Guillem que el deixarà de moment sense disputar mes partits de la primera lliga, lligaments creuats posteriors del genoll trencats.
Des d’aquí, molts ànims per en Guillem, esperant una bona recuperació i poder comptar amb ell per la segona lliga!!!!
Per reforçar la convocatòria el equip va comptar amb el mític 3, en David i amb Xavi Corrales, jugador que va sonar com a fitxatge per aquesta temporada però que finalment no es va poder concretar, la seva aportació va ser molt positiva.
El partit va començar amb un Nàstic intentant trobar la seva posició al camp amb la nova tàctica 3-3. El equip era un desordre, defensivament costava treure la pilota controlant i entre la línea defensiva i la davantera hi havia molta distancia i al mig faltava la presencia d’algun jugador per fer cobertures
El UB Can Colapi, físicament un pel per sobre del Nàstic, ho va aprofitar i cap al minut 10, va recuperar una pilota a camp contrari a la seva banda esquerra i després de un 3 contra 1, van marcar el 0-1.
El Nàstic no estava agust, intentava crear alguna jugada de perill, però no hi havia manera de que els davanters rebessin pilotes en condicions.
Però cap el 15, En Jordi, fent una bona cobertura, va rebre la pilota al mig i va enviar la pilota a l’esquerra on en Rudie, després d’una bona jugada personal per la banda, va centrar al punt de penal i en Victor molt atent va rematar de primeres macant el empat 1.
Semblava que el Nàstic podia aguantar el resultat, però a 5 minuts del final de la primera part, una altre pèrdua de pilota, va significar el 1-2.
Al descans, el Nàstic es va reunir per intentar solucionar el problema tàctic i al començament del segon temps, semblava que havia donat el seus fruits, el equip tocava mes la pilota, entre línees no hi havia tanta distancia i s’acostava amb mes perill a la porteria del UB, però amb poca punteria i definició.
El Nàstic buscava l’empat, però cap al 10 de la segona després d’una contra del UB i una bona atura d’en Pau a boca de canó, la pilota va quedar morta i nomes amb un defensa del Nàstic seguint la jugada, el davanter del UB ho va aprofitar per posar el 1-3 que complicava molt un possible empat per part dels locals.
El UB, amb un resultat tant favorable, es va tirar enrere i es dedicava mes a defensar que atacar, el Nàstic ho va aprofitar per tocar mes la pilota i arribant amb mes perill i amb una d’aquestes jugades, després d’una molt bona jugada per l’esquerra entre En Victor i en Xavi, amb un parell de parets, el primer va rebre la pilota a la frontal i d’un xut creuat va marcar el definitiu 2-3.
Fins el final del partit, el Nàstic va tenir un parell o tres d’oportunitats, alguna de clara per endur-se almenys 1 puntet, però no va haver sort.
Nova derrota, però el equip esta convençut que ben aviat començaran els bons resultats