-MARC
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 15 *** NASTIC DE PLASTIC vs KAMBRILS NEAR TO SALOU ***

El Nàstic tornava a la competició després de l'aturada Nadalenca i tenia un partit complicat contra el Kambrils Near To Salou.
Amb l'única baixa d'en Joan, que de moment estarà fins que es recuperi dels seus problemes a l'abductor, la gran novetat va ser el retorn del mític 73, Bernat Motjer, de Dubai, que es troba en el nostre país gaudint d'unes vacances .
El partit va començar amb domini total del Kambrils, que poc a poc s'acostava amb perill a la porteria.
El Nàstic una mica fred intentava defensar com podia però els gols van començar a arribar.
Amb més intensitat en el joc i en alguns moments amb la sort d'emportar-se tots els rebots i pilotes dividides, el marcador després dels 20 primers minuts, era de 0-4.
La nota negativa va ser la lesió d'en Marc que va haver d'abandonar el terreny de joc sobre el minut 10 per un fort cop al taló, que el deixarà almenys 1 setmana de baixa.
A la segona part, el partit va canviar una mica, el Nàstic es va posicionar molt bé sobre el terreny de joc i tot i que el Kambrils va baixar una marxa, l'equip va lluitar i defensar molt bé.
Javi, Karlos i Charly, en defensa van mostrar solidesa i caràcter, a dalt, Vati, Uri i Bernat buscaven el gol i ajudaven a tapar la sortida del rival.
I els fruits van arribar en forma de gol, sobre el minut 15, després d'una bona combinació, Karlos des de l'esquerra posava la pilota al segon pal i Uri aconseguia el 1-4.
Pocs minuts després, Vati va recuperar la pilota prop de la frontal, marcant el 2-4.
Bernat, que a la primera part va disposar d'una oportunitat de gol, a la segona també la va tenir però el seu xut el va refusar el porter.
El Nàstic arribava més a la porteria rival, però la punteria no acompanyava l'equip.
Amb el marcador de 2-4 es va arribar al final del partit.
Molt bona segona part de tot l'equip, tot i la derrota molt bona imatge i sobretot ganes i entrega.

A poc a poc l'equip anirà recuperant el ritme i de cara a la segona lliga, només falten 4 setmanes, segur que s'arribarà a un gran nivell.

GOOGLE +

El Nàstic volvía a la competición después del parón Navideño y tenia un partido complicado contra el Kambrils Near To Salou.
Con la única baja de Joan, que de momento estará hasta que se recupere de sus problemas en el abductor, la gran novedad fue el regreso del mítico 73, Bernat Motjer, de Dubai, que se encuentra en nuestro país disfrutando de unas vacaciones.
El partido empezó con dominio total del Kambrils, que poco a poco se acercaba con peligro a la portería.
El Nàstic un poco frío intentaba defender como podía pero los goles empezaron a llegar.
Con más intensidad en el juego y en algunos momentos con la suerte de llevarse todos los rebotes y pelotas divididas, el marcador después de los 20 primeros minutos, era de 0-4.
La nota negativa fue la lesión de Marc que tuvo que abandonar el terreno de juego sobre el minuto 10 por un fuerte golpe en el talón, que lo dejara al menos 1 semana de baja.
En la segunda parte, el partido cambio un poco, el Nàstic se posiciono muy bien sobre el terreno de juego y a pesar de que el Kambrils bajo una marcha, el equipo lucho y defendió muy bien.
Javi, Karlos y Charly, en defensa mostraron solidez y carácter, arriba, Vati, Uri y Bernat buscaban el gol y ayudaban a tapar la salida del rival.
Y los frutos llegaron en forma de gol, sobre el minuto 15, después de una buena combinación, Karlos desde la izquierda ponía la pelota al segundo palo y Uri conseguía el 1-4.
Pocos minutos después, Vati recuperó la pelota cerca de la frontal, marcando el 2-4.
Bernat, que en la primera parte dispuso de una oportunidad de gol, en la segunda también la tuvo pero su chute lo despejo el portero.
El Nàstic llegaba más a la portería rival, pero la puntería no acompañaba al equipo.
Con el marcador de 2-4 se llegó al final del partido.
Muy buena segunda parte de todo el equipo, a pesar de la derrota muy buena imagen y sobre todo ganas y entrega.

Poco a poco el equipo ira recuperando el ritmo y de cara a la segunda liga, solo faltan 4 semanas, seguro que se llegara a un gran nivel.