-MARC
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 16 ** VIA FORA vs NASTIC DE PLASTIC**

Gran partit del Nàstic contra el Via Fora, l'equip amb varies baixes importants, Karlos, Uri i Charly, reforçades amb els germans Rio, Javi i Guilem, varen saber aprofitar la feblesa de l'equip rival que esta en la part baixa de la classificació.
A la primera part, un Nàstic seriós i ben plantat sobre el terreny de joc, va poder marxar al descans amb un 0-2 a favor, amb gols de Marc i Joan.
En defensa l'equip va estar perfecte i en atac molt pràctic i efectiu, on va destacar la gran aportació d'en Guillem Rio que va desbordar al Via Fora durant tot el partit sense que poguessin aturar-lo.
A la segona, un Via Fora físicament mes cansat, es va dedicar a penjar pilotes a l'àrea, el Nàstic o va aprofitar per fer-se l'amo del partit i els gols van començar arribar amb bones jugades tant d'equip com individuals.
Joan un altre cop, Javi Corrales per partida doble, Vati, que s'estrenava com a golejador amb un gran gol i Javi Rio, van ser els encarregats d'arrodonir el marcador.
Molt bon partit de tot l'equip, començant per la porteria, salvant algun gol cantat en el primer temps i mantenint-la a 0, com en defensa i en atac que es va estar perfecte.
Ara nomes queden 2 jornades per finalitzar la primera lliga, els proper rivals seran Els Ullongs i Manyanet, segon i tercer respectivament i que es  jugaran amb el Coty el títol de lliga.
Rivals difícils per intentar que el Nàstic pugui quedar tercer o quart, però recordem que en els partits d'anada l'equip va poder aconseguir la victòria contra els mateixos.
El Nàstic ho donarà tot i es deixarà la pell, per tal d'aconseguir resultats positius que farien també, que aquest Nàstic 13-14, fos el millor de la seva historia en una primera lliga a futbol sala.