ACTUALITZAT
CLASSIFICACIONS-GOLEJADORS-MINIM GOLEJATS
NO ACTUALITZAT

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 8 *** KAMBRILS NEAR TO SALAU vs NASTIC DE PLASTIC ***

Gran partit el que es va veure el passat dijous a l'Escola Pia, entre el Nàstic De Plàstic i el Kambrils Near To Salou, on l'equip va aconseguir una nova victòria que el deixa una setmana mes com a líder i com únic imbatut de la competició.
Uri encara recuperant-se de la seva lesió al turmell i Cescu per operacions dentals, varen ser les baixes de l'equip, Guillem Rio un cop mes va ser el gran reforç i Carlos Encabo, va tornar a defensar la porteria fent un gran partit i sent dels mes destacats de l'equip.
El partit va començar amb molta intensitat per part de tots dos equips, el Kambrils físicament superior i amb molta mobilitat sobre el terreny de joc, feia que el Nàstic en defensa tingues que estar molt concentrat.
Els locals varen tenir 3 o 4 oportunitats clares, però un Carlos Encabo inspiradíssim i la bona defensa, van evitar encaixar algun gol, el Nàstic també les va tenir, però el marcador no es movia.
Quan tot semblava que la mitja part acabaria amb empat a 0, al minut 19, Guillem Rio va fer un llançament de banda posant la pilota dins de l'àrea al primer pal, on en Marc al primer toc, amb precisió i sutilment , va poder rematar per marcar el 0-1.
L'equip es va tirar enrere per intentar conservar l'avantatge i el Kambrils,  55 segons després i a 5 pel final, aconseguia empatar el partit a 1.
La segona part va començar amb molta intensitat per part dels 2 equips, no dominava ningú  i la concentració era màxima.
Al minut 5, la gran jugada del partit, Carlos Encabo, després d'aturar un xut del rival, va deixar la pilota a terra i va sortir de la seva area controlant-la, el Kambrils es va obrir a les bandes per tapar una possible passada, Carlos Encabo, amb una excel·lent visió de joc, va fer una magistral assistència en profunditat en Marc, que estava una mica mes enllà del mig del camp i ho va aprofitar per fer una jugada personal marca de la casa i marcar el 1-2.
El partit continuava sent molt físic i el Nàstic defensivament estava impecable davant un Kambrils que intentava de totes les maneres empatar el partit, en tot moment l'equip donava la cara i s'estava deixant la pell en totes les jugades.
Després d'uns minuts on el Kambrils les va tenir, al minut 16 la sentencia, Guillem Rio xutava al pal, recollia el rebot i marcava el definitiu 1-3, que donava els 3 punts a un Nàstic que esta imparable.
Gran partit i es podria dir que va ser el millor d'aquesta temporada 13-14 del Nàstic, l'equip va estar perfecte, jugant concentrat, amb intensitat, corrent com mai i deixant clar que amb comunicació i bon ambient, es un equip difícil de superar.
Ara toca jornada de descans a causa de la Setmana Santa, el proper partit el dia 24, contra el Highlander en l'últim partit de la primera volta de la segona lliga.
El Nàstic podria aconseguir fer ple i  guanyar els 8 partits de la primera volta i afrontar així la segona amb certa avantatge i començar a somiar potser en poder guanyar el títol de lliga.