7 de febrero de 2014

CONVOCATORIA LLIGA 1 - JORNADA 18 ***FINAL 1 LLIGA***

9 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
vs
MANYANET
DIJOUS, 13 DE FEBRER
A LES 22:30 H
(convocatòria oberta fins
dimarts, 11 a les 15 hores)
CONVOCATS
-JOAN
-CHARLY
-CESCU
-VATI
-MARC
-KARLOS
-GUILLEM
-
NO CONVOCATS
-URI
-JAVI
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 17 ** NASTIC DE PLASTIC vs ELS ULLONGS**

No hay comentarios:
El Nàstic cau derrotat per 0-3 contra els Ullongs, equip que la setmana vinent podria ser campió de lliga.
L'equip va tenir moltes baixes que van condicionar el joc de l'equip, amb nomes 4 jugadors de la plantilla, va ser reforçat pels germans Rio i en Vicenç, que va jugar el seu primer partit com a reforç i com sempre, van deixar detalls de la seva qualitat.
En general, el Nàstic va fer un bon partit, encara que es va notar una mica desgavell tàctic per la falta de costum de jugar junts, però va tenir moltes oportunitats per marcar algun gol i poder lluitar per aconseguir un resultat positiu.
Els Ullongs, mes ordenats i sabent que necessitaven la victòria per acostar-se al títol, va aprofitar molt be les seves oportunitats i al final de la 1a part ja guanyaven per 0-1.
Un gol matiner al principi de la 2a, els hi va donar mes tranquil·litat, però el Nàstic no va baixar els braços i va intentar de totes les maneres aconseguir retallar el marcadar, però la mala sort i sobre tot la gran actuació del porter rival, ho van evitar, però l'equip va donar la cara en tot moment.
Finalment, amb el 0-3, el partit va quedar sentenciat.
Un altre cop, un arbitratge una mica dolent, va anar en contra del Nàstic, no va influir amb el resultat, però moltes decisions van perjudicar al equip, faltes sense assenyalar, fores que no son, pitar d'oïdes i el que pitjor, arbitrar tot el partit des del mig del camp sense moure's... però es el que el Nàstic esta acostumat a veure cada jornada, això si, es va menjar un penal claríssim a favor dels Ullongs, 2 pams dins l'àrea que la va assenyalar fora.
Molt bon partit del Nàstic que ho va donar tot durant els 40 minuts.

La setmana que ve, ultima jornada de la 1a lliga, l'equip depèn d'ell mateix per acabar 4t, s'aconsegueixi o no, haurà estat una molt bona lliga.  

ENTRADES