23 de septiembre de 2010

1 comentario:
DADES PROVISIONALS DE LA SEGONA JORNADA
AL LINK DE LA DRETA

EMERSON
CAPITOL 1

EMERSON
PREVI CAPITOL 2

CONVOCATORIA JORNADA 3 - LLIGA 1

13 comentarios:
Jornada 3 - Lliga 1
  Nastic De Plastic vs Voto en Blanco
DIMECRES, 29 SETEMBRE
HORA 20:15 H
DATA MAXIMA PER FER LA CONVOCATORIA
DILLUNS, 27 A LES 20H
CONVOCATS
-JOHAN
-PAU
-JORDI
-URI
-RUDIE
-VATI
-DANILO
-MARKIS


RESERVES
-CESCU
NO CONVOCATS
-EIDUR
-GUILLEM
-JAUME

CRONICA JORNADA 2 - LLIGA 1 NOU CREUS vs NASTIC

No hay comentarios:
LA CRONICA LA TORNARA A FER EL NOSTRE PORTER PAU CANYAMERES

El Nàstic s'enfrontava contra un equip novell a aquesta lligueta i tampoc sabia amb què es trobaria. I el que es va trobar va sorprendre al personal.



La primera part estava molt igualada per part dels dos equips, que gaudien d'ocasions intermitents. Cap al minut 8 de la primera, una bona incorporació d'en Guillem pel mig, amb triangulació inclosa, acaba gairebé al fons de la porteria rival, però la pilota marxà alta. L'empat durà fins que, al minut 17 de la primera, un contraatac del Nou Creus, pujant la pilota amb velocitat per la dreta arribaren a la porteria del Nàstic amb un tres contra u. El porter, venut, no va poder fer res per evitar el que seria el primer dels tres gols. La primera part va finalitzar amb un Nàstic presionant tímidament a dalt perquè no poguessin treure la pilota.

Ja a la segona, el Nàstic deixà que el Nou Creus jugués el seu joc, però gaudint de nombroses ocasions, algunes d'elles estavellant-se contra el pal. Al minut 13 de la primera, en un altre contraatac un pase al mig va fer que el davanter rival es quedés sol dins l'àrea petita i aquest es donés la volta i rematés a plaer. Era un cop dur per un Nàstic que estava trobant el seu lloc dins el partit. A partir d'aquest segon gol, el Nàstic començà a pressionar a dalt i això va fer que al Nou Creus li costés treure la pilota des de redera. Però a l'últim sospir del partit, un altre contraatac muntat a arrel d'un còrner a favor s'incorporaren tres jugadors rivals a l'atac i ràpidament creuaren la pilota cap a la dreta de la porteria del Nàstic i xutaren, passant la pilota per sota les cames del porter Pau.


Final del partit.


Un partit on es va poder veure que el Nàstic encara necessita rodatge i profunditat.


La següent jornada contra el Voto en Blanco. La següent jornada, més i millor.

ENTRADES