10 de marzo de 2010

CRONICA NASTIC vs PEUROS Lliga 2 - Jornada 5

No hay comentarios:
El Nàstic s'enfrontava a la quarta jornada d'aquesta segona lliga amb més ganes que mai, malgrat
les baixes temperatures.
Un altre cop, sense míster, el Nàstic va fer palesa la seva superioritat en el camp i van derrotar el seu contrincant amb 5 gols anotats pels golejadors locals.
La primera part començava amb un domini clar del Nàstic i al minut 6, després que en Jordi robés una pilota al mig del camp i iniciés el contracop, aquest passava la pilota al seu germà Jaume i veient com en Berni pujava com una bala des de la banda esquerra li passà la bimba. En Berni feu un control orientat cap a la seva esquerra d'or i amb un xut potent va batre el porter. El rival no presionava i això va fer que el Nastic pogués tocar la pilota i tingués més ocasions de perill. El 2n gol va arribar a mans de'n Rudie al minut 10, quan després d'un centre de còrner a la banda esquerra, aquest es quedà sol davant del porter i empenyé la pilota amb la punteta cap a dins. I tant sols 3 minuts més tard en Marc augmentava el seu compte particular d'una pilota a la frontal que, fent mitja volta i amb l'esquerra, endinyà la pilota al fons de la porteria. Amb tot això el Nàstic seguia atacant i encara volia més, i la defensa quedà sense reforç. El rival ho aprofità per intentar fer mal i en un u contra u del davanter, en Pau va haver de treure-la amb les dues mans evitant així el gol.
La segona part començà amb un Nàstic tirat endevant i amb un rival que ho intentava de totes les maneres possibles. Gràcies a la defensa i a dues intervencions del porter del Nàstic es va evitar que marquessin cap gol. Al minut 9, el Nàstic robava una pilota al centre de la defensa i en Markis, desmarcant-se, veié el porter una mica avançat i picà la pilota fent-li una vaselina. El porter va fer vista i la pilota va entrar neta. El rival es desesperava i no feien altre cosa que desquiciar-se amb la nostra imbatible defensa. Al minut 19, apunt de finalitzar el partit, l'arbitre senyalà una falta a favor, a la frontal dreta de l'àrea contrària. Un xut perfecte pel Berni que una vegada més demostrà que la seva cama esquerra val el seu pes en or i foradà la xarxa interior de la porteria amb un xut creuat.
5-0. Una victòria còmode tot i el fred. Pau: Aquesta setmana SÍ!!!!!

ENTRADES