No hay comentarios:
CRONICA A CARREC D'EN JAUME
Un bunyol.
El partit del Nàstic va ser un bunyol.
Costa trobar aspectes positius del joc de l'equip, excepte les habituals grans intervencions del nostre Sant Porter Pau
En defensa, tous i imprecisos, i en atac, inexistents.

Com sempre, vam sortir al camp atemorits pel rival.
Al cap de pocs minuts, vam veure que no n'hi havia per tant, era un partit de la nostra lliga, els podíem guanyar!
I a més vam començar marcant, amb un gol del Rudie després de fer un gran control orientat.
El gol, però, va ser un miratge. Tots els jugadors vam estar molt espessos.
Perdíem pilotes fàcils en defensa, que generaven ocasions clares del rival, i ens precipitàvem en atac: mals controls, mals xuts, males passades...
Amb aquest panorama, es va complir la lògica: el Kipa ens va remuntar amb dos gols abans del descans. Cares llargues i poca fe a tirar-ho endavant.
El rival estava fos, però tot i això només vam poder marcar amb un xut aïllat de fora l'àrea del Marc. Un penal en contra ens va tornar a la realitat: 2-3. En aquest punt, l'equip va treure l'orgull (el més positiu del partit d'ahir) i va tenir algunes ocasions per empatar, les més destacades, un xut al pal del Jaume i unes mans dins l'àrea rival que l'àrbitre no va veure.
El pitjor del partit, però, la lesió del Joan, en una acció defensiva brillant per evitar un xut clar del rival.
Esquinç de grau 1 que esperem que es curi aviat.