(LESSIONAT)

CRONICA NASTIC vs GTD jornada 13

No hay comentarios:
CRONICA D´EN JORDI
Amb una victòria treballada, el Nàstic ha aconseguit la sisena victòria de la lliga i així fer història amb el millor registre de punts en una lliga de futbol 7. El partit marcat per les altes temperatures i la xafogor començava ple de dubtes, ja que el Nàstic ha tornat a patir per completar la convocatòria. Finalment ha pogut reunir 9 jugadors: Pau a la porteria, Dani, Joan, Xavi, el màxim golejador Benry, Rudie, Gufai Eidur i Jordi.

La primera part ha esta força ensopida, amb alternatives per part dels dos equips, però sense perill a cap de les dues àrees. El Nàstic arribava amb més profunditat, però faltava definició i a la defensa, la zona amb més baixes de tot l’equip, l’aportació d’en Dani ha estat fonamental. Poc abans del final de la primera part, el Nàstic ha gaudit d'una gran ocasió en una ràpida transició sorgida al mig del camp, en Xavi ha conduit la pilota fins l'àrea rival, li ha fet una magnífica passada a en Benry, que ha acabat fent una passada-xut massa fluixa i que podria haver estat l'1 a 0.

A la segona part, el Nàstic ha començat amb força i després d’una passada d’en Joan, en Benry ha iniciat una jugada personal i des de la frontal ha engaltat un xut fort i ras, que el porter del GTD no ha pogut aturar. 1 a 0. El partit es posava de cara, però el GTD ha començat a prémer l'accelerador i xutar amb més insistència. En Pau ha aturat nombroses ocasions, entre elles un llançament de córner, que gairebé ha acabat en "gol ol·límpic", però el meta del Nàstic l'ha resolt amb un puny providencial. Fruit d’aquesta pressió i de les dificultats de l'equip verd per combinar, ha arribat l'empat a 1. Un xut des de fora de l' àrea, no gaire precís però que ha fet un estrany i en Pau, tot i tocar la pilota no ha pogut blocar-la.

Però en l'adversitat, el Nàstic ha sabut treure tot el seu coratge i ha tornat a l'atac. Després d'un córner refusat per la defensa del GTD, en Jordi ha passat la pilota a en Benry que ha fet una centrada mil·límetrica... "Què bona!!!" ha cridat el Xavi abans de fer un magnífic remat en planxa i posar el 2 a 1 al marcador. Amb el resultat a favor, el Nàstic ha tingut una nova oportunitat, aquest cop centrada d'en Xavi i rematada al primer toc d'en Gufai, però la pilota s'ha estavellat al pal. El GTD ha apretat de valent, en busca de l'empat, però no ha estat possible i el Nàstic ha sabut aguantar el resultat.

A falta de la darrera jornada, el Nàstic podria batre encara la seva millor marca de gols a favor i encara té opcions fins i tot al Zamora de la lliga de Catalonia Esports.

Gràcies a tots els reforços per la seva col·laboració en fer més gran la llegenda del Nàstic