-JOAN
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 8 *** NASTIC DE PLASTIC vs OLIMPIC ***

PORTADA I CRONICA FOR CHARLY

Arribaven els jugadors del Nastic amb tantes ganes com son a un partit que començava tard, molt tard, massa tard.
No es excusa doncs el partit començava igual de tard pel rival, però lamentablement l’Olimpic va començar amb mes ganes i el Nastic amb mes son.
La conseqüència es ja massa normal als partits del Nastic, dos contres rivals i un corner mal defensat van deixar un 0 a 3 al marcador quan s’havien jugat poc més de 5 minuts de partit.
Massa pes a sobra per la resta del partit. A partir d’aquí no cal dir que el Nastic, tot el Nastic, va lluitar com sempre contra el destí buscant una remuntada pràcticament impossible.
El rival a més es va tancar al darrera i les poques vegades que van intentar sortir van trobar-se amb un Nastic perfectament col·locat sobre el camp i no van pràcticament tornar a arribar a la porteria verda.
Amb aquesta situació, Vati va aconseguir marcar el primer a falta d’un minut pel descans al aprofitar una pilota morta a l’àrea després d’una bona jugada de Guillem.
La segona part no va canviar en absolut, i un Nastic desbocat en atac va trobar el segon gol a falta de 10 minuts, aquest cop en els peus de Guillem en bona jugada personal després de recollir novament una pilota perduda després d’un intent d’en Markis.
Deu minuts per l’esperança on, ja jugat pràcticament sense porter, el Nastic va tenir un parell d’oportunitats per empatar en un període de possessió total de la pilota però amb molt poca capacitat de generar perill real sobre la porteria de l’Olimpic.
Partir correcte del Nastic en línies generals, però començant amb un 3 a 0 en contra, la victòria es sempre extremadament lluny.

FACEBOOK
GOOGLE +

PORTADA Y CRONICA FOR CHARLY

Llegaban los jugadores del Nastic con tantas ganas como sueño a un partido que empezaba tarde, muy tarde, demasiado tarde.
No es excusa pues el partido empezaba igual de tarde para el rival, pero lamentablemente el Olímpic comenzó el partido con más ganas y el Nastic con más sueño.
La consecuencia es ya demasiado normal en los partidos del Nastic, dos contras rivales y un córner mal defendido dejaron un 0 a 3 en el marcador cuando apenas se habían jugado 5 minutos.
Demasiado peso para el resto del partido. A partir de ese momento, como hace siempre, el Nastic luchó contra el destino en busca de una remontada imposible.
El rival además se cerró atrás i las pocas veces que intentó salir se estrelló contra un Nastic perfectamente colocado en el campo y no pudo llegar de nuevo a la portería verde en prácticamente ninguna ocasión.
En esta situación, Vati consiguió marcar el primero a falta de un minuto para el descanso al aprovechar una pelota perdida en el área después de una buena jugada de Guillem.
La segunda parte no cambió el guion y un Nastic desbocado en ataque encontró el segundo gol a falta de 10 minutos, esta vez a pies de Guillem en una buena jugada personal tras recoger una pelota perdida tras un intento de Markis.
Diez minutos para la esperanza donde, ya jugando prácticamente sin portero, el Nastic tuvo un par de oportunidades para empatar en un periodo de posesión total de balón pero con poca capacidad de generar peligro real sobre la portería del Olimpic.
Partido correcto del Nastic en líneas generales, pero comenzando con un 3 a 0 en contra, la victoria está siempre extremadamente lejos.