21 de octubre de 2015

Jornada 3 - 1X1 - NASTIC DE PLASTIC vs BURUNDI

No hay comentarios:
Vati
Desbordat
Va intentar cobrir les vies d'aigua de l'equip corrent com mai però sense massa èxit. Va millorar a la segona part junt amb tot l'equip.
Uri. 
Desubicat
Amb en Xavi i Guillem en atac, Uri no es va trobar a gust en un partit en el que va haver de cobrir les esquenes d'uns davanters que no van acabar d'entrar a l'esquema de l'equip.
Joan. 
Defensiu
Les contres rivals van fer que poc a poc anés enfonsant-se en defensa, cada cop més a prop del porter. L'hi va faltar un pas endavant per aportar la seva velocitat a l'equip.
Cescu
Descol·locat 
El millor del partit. Sobretot a la primera part va evitar un resultat escandalós. Llàstima que el partit serà recordat per la seva sortida al bar del que va tornar sense birres.
Guillem
Desfondat
La forma física no l'hi va permetre ser el Guillem que coneixem. En la seva línea en defensa, no va poder ser el killer amb la pilota als peus i l'equip el va trobar a faltar.
Xavi
Desbocat
Va mostrar una capacitat tant física com tècnica envejable, però no va poder reconduir les aptituds a les necessitats de l'equip. Millor a la segona part, seria un gran actiu per l'equip.
Charly
Superat
Tot i realitzar un partit correcte, a causa de la qualitat tècnica i al físic del Burundi es va veure superat en moltes jugades del partit, lliutador durant tots els minuts jugats


TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +
INSTAGRAM

Vati
Desbordado
Intentó cubrir las vías de agua del equipo corriendo como nunca pero sin demasiado éxito. Mejoró en la segunda mitad junto con el resto del equipo.
Uri
Desubicado
Con Xavi y Guillem en ataque, Uri no se encontró a gusto en un partido en el que tuvo que cubrir las espaldas de unos delanteros que no acabaron de entrar en el esquema del equipo.
Joan
Defensivo
Las contras rivales hicieron que poco a poco fuera retrasando su posición, cada vez más cerca del portero. Le faltó un paso adelante para aportar su velocidad al equipo.
Cescu
Descolocado
El mejor del partido. Sobretodo en la primera parte evitó un resultado escandaloso. Lástima que el partido será recordado por su salida al bar del que volvió sin cerveza.
Guillem
Desfondado
La forma física no le permitió ser el Guillem que conocemos. En su línea en defensa, no pudo ser el killer con la pelota en los pies y el equipo lo echó de menos.
Xavi
Desbocado
Demostró una capacidad tanto física como técnica envidiable, pero no pudo reconducir sus aptitudes a las necesidades del equipo. Mejor en la segunda parte, sería un gran activo para el equipo.
Charly
Superado
A pesar de realizar un partido correcto, debido a la calidad técnica y al físico del Burundi, se vio superado en muchas jugadas del partido, luchador durante todos los minutos jugados.

ENTRADES