JUGADORS
-MARC

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 2 *** VIA FORA vs NASTIC DE PLASTIC ***

Aquest equip no pararà de sorprendre'ns.
Segona jornada de lliga i una altra victòria treballada per part de tot el Nàstic, que va aconseguir guanyar la seva bèstia negra de la temporada passada, el Via Fora, amb el qual va perdre els dos partits que van disputar.
L'equip tornava estar al complet per afrontar un partit que sàvia que seria molt físic per la qualitat del rival.
L'inici va ser fulminant per part del conjunt verd, al minut de joc, David a l'altura del mig camp a la banda esquerra, va aconseguir robar la pilota amb una bona pressió, veient que Joan venia pel centre des del darrere, li va posar la pilota a la frontal i amb xut ras per la dreta del porter, marcava el 0-1.
Gerro d'aigua freda per als locals que es van veure sorpresos.
Els minuts anaven passant, el Via Fora intentava buscar la porteria de Cescu, però la defensa que va ser compartida per Charly, Vati, Karlos, David es mostrava segura i contundent. Joan amb la seva velocitat baixava a defensar quan l'equip ho necessitava, Marc i Uri exercien una bona pressió a la davantera.
L'equip estava ben posicionat i les ocasions de gol arribaven, però la bona actuació del porter local i de vegades la poca fortuna, evitaven incrementar el marcador.
L'equip estava jugant amb les seves armes, mantenint la posició, defensant, pressionant i sortint a la contra a la mínima que tenia opció.
Charly i David en defensa es mostraven segurs, Vati i Joan alternant defensa i davantera donaven profunditat a l'equip, Karlos va prendre la distribució del joc fent passades marca de la casa, Marc i Uri lluitadors buscaven el gol i pressionaven a dalt al rival.
Cescu amb poc protagonisme, es mostrava segur en les seves intervencions.
Quan tot semblava que es marxaria al descans amb el 0-1, sobre el minut 15, un refús en defensa del Via Fora, la pilota va arribar a la frontal, el davanter davant la sorpresa del defensor del Nàstic va punxar i va baixar la pilota amb gran qualitat, Cescu que no va sortir per intentar blocar la pilota, es va quedar a mitja sortida i va encaixar l'empat a 1 amb un xut ras .
Al descans tot eren ànims pel gran partit que s'estava realitzant i la consigna era continuar igual.
I a la represa, de nou gerro d'aigua freda per al Via Fora, al minut 1, Carlos robava la pilota i va assistir a Marc a l'esquerra, després d'una bona jugada personal per la banda, Marc posava la pilota al segon pal on es trobava Uri, aquest després de rematar al pal, Marc seguint la jugada, va poder xutar a porta per marcar el 1-2.
El Via Fora va estirar les línies, arribava amb més perill a porta, però tot l'equip amb la pressió i defensivament perfectes, aconseguien tallar el perill i Cescu continuava encertat en les seves intervencions.
Vati tenia alguna topada amb algun rival, tot l'equip defensava amb intensitat.
El Nàstic al trobar més espais, també arribava amb perill a la porteria rival, però per 2 vegades, Uri va estavellar la pilota de nou al pal i el porter del Via Fora continuava parant.
I quan més pressionava el Via Fora i el Nàstic començava a notar el cansament, Cescu després de blocar la pilota, va veure a Karlos sol al mig camp i li  va passar, veient que el porter estava a la frontal de la seva àrea, es va avançar una mica la pilota i amb una subtil, preciosa i gran vaselina, va aconseguir marcar el 1-3, cullera marca de la casa del nostre "Humphrey Bogart".
Només faltaven 5 minuts per finalitzar el partit, l'equip malgrat estar físicament molt cansat, continuava ben posicionat, a Joan encara li quedaven forces per pujar i baixar i la concentració era màxima.
A falta d'1 minut, el Via Fora tenia un servei de córner des de la seva esquerra, van posar la pilota al segon pal i malgrat que un defensor va intentar refusar la pilota amb el cap, va ser el davanter qui va poder rematar, Cescu es va veure superat a contrapeu i després de tocar la pilota amb la mà des del terra, aquesta va entrar pel seu pal dret.
Només quedaven 30 segons, després del servei, els locals feien falta, un jugador del Nàstic, pensant que el partit anava en empat, va treure amb gran rapidesa la falta, que gairebé ho aprofita Marc per marcar el 4, però el marcador no es va moure.
D'aquesta manera el Nàstic aconseguia sumar els 6 punts de 6, en un partit molt treballat per part de tot l'equip.

GOOGLE +
INSTAGRAM

Este equipo no parará de sorprendernos.
Segunda jornada de liga y otra victoria trabajada por parte de todo el Nàstic, que consiguió ganar a su bestia negra de la temporada pasada, el  Via Fora, con el que perdió los dos partidos que disputaron.
El equipo volvía estar al completo para afrontar un partido que sabia que seria muy físico por la calidad del rival.
El inicio fue fulminante por parte del conjunto verde, al minuto de juego, David a la altura del medio campo en la banda izquierda, consiguió robar la pelota con una buena presión, viendo que Joan venia por el centro desde atrás, le puso la pelota en la frontal y con chute raso por la derecha del portero, marcaba el 0-1.
Jarrón de agua fría para los locales que se vieron sorprendidos.
Los minutos iban pasando, el Via Fora intentaba buscar la portería de Cescu, pero la defensa que fue compartida por Charly, Vati, Karlos, David se mostraba segura y contundente. Joan con su velocidad bajaba a defender cuando el equipo lo necesitaba, Marc y Uri ejercían una buena presión en la delantera.
El equipo estaba bien posicionado y las ocasiones de gol llegaban, pero la buena actuación del portero local y a veces la poca fortuna, evitaban incrementar el marcador.
El equipo estaba jugando con sus armas, manteniendo la posición, defendiendo, presionando y saliendo a la contra a la minima que tenia opción.
Charly y David en defensa se mostraban seguros, Vati i Joan alternando defensa y delantera daban profundidad al equipo, Karlos tomó la distribución del juego haciendo pases marca de la casa, Marc i Uri luchadores buscaban el gol y presionaban arriba al rival.
Cescu con poco protagonismo, se mostraba seguro en sus intervenciones.
Cuando todo parecía que se marcharía al descanso con el 0-1, sobre el minuto 15, un despeje en defensa del Via Fora, la pelota llegó a la frontal, el delantero ante la sorpresa del defensor del Nâstic pinchó y bajó la pelota con gran calidad, Cescu que no salió para intentar blocar la pelota, se quedó a media salida y encajó el empate a 1 con un chut raso.
Al descanso todo eran ánimos por el gran partido que se estaba realizando y la consigna era continuar igual.
Y a la reanudación, de nuevo jarrón de agua fría para el Via Fora, en el minuto 1, Carlos robaba la pelota y se la puso a Marc a la izquierda, después de una buena jugada personal por la banda, Marc ponía la pelota al segundo palo donde se encontraba Uri, este después de rematar al palo, Marc siguiendo la jugada, pudo chutar a portería para poner el 1-2.
El Via Fora estiró las líneas, llegaba con más peligro a portería, pero todo el equipo con la presión y defensivamente perfectos, conseguían cortar el peligro y Cescu continuaba acertado en sus intervenciones.
Vati tenia algún encontronazo con algún rival, todo el equipo defendía con intensidad.
El Nàstic al encontrar más espacios, también llegaba con peligro a la portería rival, pero por 2 veces, Uri estrelló la pelota de nuevo en el palo y el portero del Via Fora continuaba parando.
Y cuando más apretaba el Via Fora y el Nàstic empezaba a notar el cansancio, Cescu después de blocar el balón, vio a Karlos solo en el medio campo y se la pasó, viendo que el portero estaba en la frontal de su área, se adelantó un poco la pelota y con una sutil, preciosa y gran vaselina, consiguió marcar el 1-3, cuchara marca de la casa de nuestro "Humphrey Bogart".
Solo faltaban 5 minutos para finalizar el partido, el equipo pese estar físicamente muy cansado, continuaba bien posicionado, a Joan aun le quedaban fuerzas para subir y bajar y la concentración era máxima.
A falta de 1 minuto para finalizar el partido, el Via Fora tenia un saque de corner desde su izquierda, pusieron la pelota en el segundo palo y pese a que  un defensor intentó despejar con la cabeza, fue el delantero quien consiguió rematar, Cescu se vio superado a contra pie i tras tocar la pelota con la mano desde el suelo, esta entró por su palo derecho.
Solo quedaban 30 segundos para finalizar el partido, tras el saque, los locales hacían falta, un jugador del Nàstic, pensando que el partido iba en empate, sacó con gran rapidez la falta que casi lo aprovecha Marc para marcar el 4, pero el marcador no se movió.
De esta manera el Nàstic conseguía sumar los 6 puntos de 6, en un partido muy trabajado por parte de todo el equipo