JUGADORS
-KARLOS
-URI

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 14*** ATHLETIC BEEFEATER vs NASTIC DE PLASTIC **

Després de l'empat de la setmana anterior contra els Bogardes, ahir al Nàstic tenia un partit important per sumar 3 punts més i aprofitant la jornada de descans del Manyanet, per treure una avantatge de 6 punts a falta de 4 jornades per finalitzar la lliga.
Amb l'única baixa d'en Joan, l'equip es va presentar amb tota la seva artilleria i una setmana més, sense tenir que recorre a cap reforç.
El partit va començar amb un Nàstic concentrat i molt ficat dins els partit, tímidament el Ath. Beefeater s'acostava a  porteria sense crear perill.
El domini era clar, però la pilota no volia anar entre els 3 pals, desaprofitant així la possibilita d'avançar-se al marcador.
Al minut 10, Marc i Uri feien un bona combinació amb una paret, Marc entrant per la banda dreta, marcava el 0-1 amb un xut creuat.
Pocs minuts després, un centre des de l'esquerra, va provocar que un jugador de l'Ath.Beefeater toques la pilota amb la mà, l'àrbitre va assenyalar el punt de penal.
Uri amb un xut fort a l'esquerra del porter, va poder marcar el 0-2 que seria el resultat a la mitja part.
Durant els descans, la consigna va ser sortir els primers 5 minuts concentradíssim i no caure amb errors d'anteriors partits i així va ser, un Nàstic molt seriós continuava dominat el partit, sense donar cap opció al rival.
Cap al minut 8, bona jugada d'en Carlos Olaya per la banda dreta que va fer una gran assistència en Vati a la frontal, per marcar el 0-3.
I al 12, gran jugada de tot l'equip treien la pilota des de la defensa, Vati al mig del camp, va obrir a la dreta on pujava en Marc, aquest després de pujar fins la línia de fons, feia una passada en Javi que venia pel mig des de la defensa i amb un bon xut, aconseguia marcar el 0-4.
I la cirereta cap el minut 15, Carlos Olaya, demostrant un cop mes la seva gran viso de joc, treia de banda des de l'esquerra cap en Vati que estava a la frontal, aquest d'un xut creuat, aconseguia marcar el seu 2 gol, arrodonint el seu millor partit aquesta temporada amb la samarreta verda i deixant el definitiu 0-5.
A falta de 4 jornades, a l'equip li queden 3 partits per jugar i 1 de descans, guanyant 2 dels 3 partits, l'equip aconseguiria el títol de lliga, però la propera setmana, una derrota del Manyanet contra el Kambrils que juguen a les 21:45h i una victòria del Nàstic contra el Via Fora que es juga a les 23:15h, donaria matemàticament el títol a l'equip.
Tot l'equip es conscient que serà difícil i complicat, però lluitar com mai aquests últims partits per intentar finalitzar a lo gran una temporada que ja es pot dir que es del les millors de l'historia.