-URI
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 9 ** MANYANET vs NASTIC DE PLASTIC

Un altre gran partit del Nàstic i important victòria contra el Manyanet, el millor equip possiblement de la competició que l'equip s'ha enfrontat fins ara en aquesta primera meitat de la 1 lliga.
L'equip afrontava el partit amb l'única baixa d'en Javi, que encara no esta recuperat del seu trencament fibril·lar al quàdriceps de la cama esquerra.
El partit va començar amb un Nàstic molt centrat i ben posicionat sobre el terreny de joc i el Manyanet mica en mica, deixava clar que físicament eren superiors i que a futbol sala sabien jugar.
Molt mes ràpids, tècnics i amb gran mobilitat sobre el terreny de joc, el Nàstic era conscient que tenia que fer un partit perfecte si volia treure un resultat positiu i com la setmana anterior, ho van donar tot, la davantera defensant quan calia seguin al seu marcador i en defensa molt seriós.
Als 5 minuts, en Cescu en un refús fora la seva area, va notar un punxada al soli de la seva cama dreta però va poder aguantar tot el partit, encara que tot apunta que te un nou trencament fibril·lar.
Poc després, d'una bona jugada, el "pichichi" de l'equip, en Berni, va obrir el marcador marcant el 0-1.
Però el Manyanet, demostrant que es un bon equip, va poder capgirar el marcador, marcant 2 gols que deixava un  2-1 a la mitja part, però el Nàstic en cap moment va llençar la tovallola i continuava fent un bon partit però sense sort davant porteria.
A la segona part, el Manyanet semblava que deixava el partit encarrilat marcant el 3 amb un gran gol.
L'equip va treure tot el que tenia dins i fent una molt bona pressió a camp contrari, Marc aconseguia robar la pilota a la frontal i marcar el 3-2.
El Manyanet es va posar nerviós i el Nàstic es va créixer, 2 pals en la mateixa jugada, varen salvar l'equip d'encaixar el 4 i en una bona jugada conjunta, Uri aconseguia l'empat a 3.
Deixant-se la pell, a 2 minuts pel final, amb un Nàstic creant perill, un jugador del Manyanet, dins la seva area va tocar la pilota des del terra, l'àrbitre va assenyalar penal quan teòricament tenia que ser falta indirecte.
Carlos, demostrant la seva veterania va ser l'encarregat de marcar el 3-4 definitiu amb un xut perfecte, fort, a mitja alçada a la dreta del porter.
Una setmana mes, partidas de tot l'equip deixant molt bona imatge, jugant amb aquesta intensitat, amb el cap, com equip i ben posicionat, tindrem mes d'una alegria!!!