19 de mayo de 2014

CLASSIFICACIO I DADES LLIGA 2 JORNADA 11

No hay comentarios:
A la dreta links

TEMPORADA 13-14 (LLIGA 1)
Classificacio i dades lliga 
ACTUALITZAT
Calendari equip 
ACTUALITZAT

HISTORIAL FUTBOL SALA
PICHICHIS HISTORIAL
ACTUALITZAT
CLASSIFICACIONS-GOLEJADORS-MINIM GOLEJATS
NO ACTUALITZAT

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 12

8 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
vs
SUTSUIN  F.C
DIJOUS, 22 DE MAIG
A LES 21 H
(convocatòria oberta fins
dimarts, 20 a les 15 hores)
CONVOCATS
-JOAN
-CHARLY
-CARLOS
-JAVI
-CESCU
-VATI
-MARC
-URI
-
NO CONVOCATS
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 11*** MANYANET vs NASTIC DE PLASTIC **

No hay comentarios:
El Nàstic va perdre el primer partit de la segona lliga, el passat dijous contra el Manyanet per la mínima.
El partit era molt important per tots 2 equips, el Nàstic tenia la oportunitat de distanciar-se del seu rival a 11 punts i el Manyanet per continuar viu, necessitava reduir la diferencia de 8 punts.
L'equip va tenir la baixa de l'Uri, Marc que tenia que ser baixa, finalment a ultima hora es va convocar i Guillem Rio va ser reforç.
El partit va començar molt igualat, però en els 20 primers minuts, no va haver cap oportunitat clara per marcar per part de cap equip.
Tant el Nàstic com el Manyanet es van dedicar a controlar el partit i evitar encaixar algun gol i el marcador al descans va arribar amb empat a 0.
La segona part va començar amb un Nàstic que buscava més la porteria rival i s'acostava amb cert perill a la porteria rival, el Manyanet es sentia còmode jugant al contraatac però sense incomodar en Cescu a la porteria.
I al minut 10, el Manyanet després de fer un llançament de corner, un jugador va centrar amb tanta mala sort que la pilota va rebotar a la cuixa d'en Cescu que no la va poder blocar i aquesta va entrar plorant entre ell mateix i en Vati que estava al primer pal, gol tonto e injust veient com estava el partit.
El Nàstic, com ens te acostumats en aquesta lliga, va treure tot el seu caràcter i nervi, però la mala sort i les intervencions del porter rival van evitar que poguessin empatar i el Manyanet va disposar d'alguna ocasió mes per ampliar el marcador.
El partit era intens i va haver una petita tangana entre els 2 equips sense conseqüències
Cap al 15, Guillem Rio va ser objecte de penal i l'àrbitre el va assenyalar, el mateix jugador va fer el llançament, el porter va poder refusar i va fer 2 aturades mes seguides a xuts també d'en Guillem i d'en Charly, però no era el dia i la pilota no volia entrar.
Amb un Nàstic totalment a l'atac, en els últims segons, Carlos Olaya va ser objecte d'un altre penal, (reconegut pel mateix porter rival), l'àrbitre no es va atrevir a assenyalar-lo.
Amb 1-0 va finalitzar un partit que el mes just hagués estat un empat.
El Nàstic amb una avantatge de 5 punts més el gol average amb el Manyanet, li queden 6 finals per lluitar i poder guanyar el títol de lliga.

Al dia següent, tota la plantilla amb les seves parelles, van assistir a l'estrena del curt 600$, produït i dirigit pel seu company Oriol Cardús "Uri" al cine Girona.
Van ser 20 minuts, on tot l'equip de la pel•lícula, familiars, amics, van poder gaudir d'aquesta estrena tant esperada.
La festa va finalitzar a les tantes de la matinada en una discoteca de Barcelona. 

#SinParpadear
#600$
#PitICollons
#PulgadaaPulgada
#ElSomniEsPossible
#Liders
#SomElNastic #AmuntNastic #ForçaNastic
#13-14

ENTRADES