4 de mayo de 2015

CLASSIFICACIO I DADES LLIGA 2 JORNADA 12

No hay comentarios:
A la dreta links

TEMPORADA 13-14 (LLIGA 2)
Classificacio i dades lliga 
ACTUALITZAT
Calendari
ACTUALITZAT
PICHICHIS HISTORIAL
ACTUALITZAT

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 13

No hay comentarios:
OLIMPIC
VS 
NASTIC DE PLASTIC
DIJOUS, 7 MAIG
A LES 22:30H
(convocatòria oberta fins
dimarts, 5  a les 15h)
CONVOCATS
-
-
NO CONVOCATS
-CHARLY
-
JUGADORS
-MARC
-JOAN
-JAVI
-URI
-VATI
-KARLOS
-CESCU
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 12 *** NASTIC DE PLASTIC vs ATHLETIC BEEFEATER ***

No hay comentarios:
Va quedant menys pel final de lliga i l'equip es manté colíder de la lliga després de la victòria del passat dijous contra el Ath.Beefeater.
L'equip es va presentar amb les baixes de Charly, Guillem i Uri, David el mític i carismàtic dorsal 3, 2 anys després, es va enfundar de nou la elàstica verda per reforçar l'equip.
El partit va començar amb domini total del Nàstic, però faltava definició davant de la porteria rival, les ocasions eren constants, però el gol es resistia.
Però sobre el minut 8, el Ath.Beefeater, que no havia arribat ni xutat ni una sola vegada a la porteria de Cescu, va aconseguir recuperar la pilota prop de la frontal de l'àrea a la dreta i amb un xut fort i col·locat a l'escaire esquerra, van aconseguir avançar-se al marcador 0-1.
Però el Nàstic no va abaixar els braços, pocs minuts després l'equip va aconseguir empatar el partit.
Quedaven 10 minuts per al descans, amb un futbol pràctic i amb un gran treball col·lectiu, l'equip va ser capaç d'arribar a la mitja part amb un marcador de 1-4.
Tot semblava decidit i més quan en el minut 6 aproximadament, el Nàstic aconseguia 2 gols més, 1-6, però la relaxació va fer efecte en l'equip i el Beefeater va aconseguir retallar el marcador, gràcies a errors infantils, un Cescu, que va provocar una falta a la frontal en un mal servei de porteria i un altre en un mal marcatge defensiu en un córner, el marcador reflectia 3-6.
De penal, David va aconseguir ampliar la diferència, 3-7 i l'equip va ser capaç de marcar 2 gols més, 3-9.
Marc amb 4 gols, Vati i Joan amb 2 i David amb 1, van ser els golejadors de nit.
A pocs minuts per al final, l'àrbitre va voler compensar el penal, el Beefeater ho va aprofitar per deixar el definitiu 4-9.
Queden 6 jornades i 5 partits per disputar, l'equip va pas a pas per poder arribar al final amb opcions per guanyar la lliga, s'aconsegueixi o no, aquest equip lluitarà fins al final !!!

-David, Bon partit en el seu retorn, va defensar a la perfecció, va pujar a l'atac, va provocar una penal i el va marcar. Porta els mateixos gols en 1 partit que Uri en tota la segona lliga, jeje.
-Marc, Davant la baixa de Guillem, era l'únic referent a la davantera, no va defraudar i es va veure al Marc de les grans ocasions, va marcar un Poker !!
-Javi, Una altra setmana sense marcar, però una setmana més clau en l'eix defensiu, és el referent enrere donant la solidesa que l'equip necessita.
-Vati, 2 gols més, gran partit del lateral, com sempre va defensar bé i amb les seves pujades per la banda va ajudar en l'atac.
-Joan, Porta una segona lliga fantàstica, de les millors amb l'equip, per tercera setmana consecutiva va tornar a marcar, va ajudar en molts moment en defensa.
-Karlos, Em quedo sense paraules ni frases per dir, punt d'enganxament entre la defensa i la davantera, va organitzar i va assistir, amo i senyor al mig centre.
-Cescu, No va ser el seu millor partit, va encaixar 4 gols regalant 1, en algun moment se'l va veure relaxat i fora del partit cometent errors tontos.

#PitICollons #SomElNastic #PasAPas #SiVolemPodem #ElSomniEsPossible


TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

Va quedando menos para el final de liga y el equipo se mantiene colíder de la liga tras la victoria del pasado jueves contra el Ath.Beefeater.
El equipo se presentó con las bajas de Charly, Guillem y Uri, David el mítico y carismático dorsal 3, 2 años después, se enfundó de nuevo la elástica verde para reforzar al equipo.
El partido empezó con dominio total del Nàstic, pero faltaba definición delante de la portería rival, las ocasiones eran constantes, pero el gol se resistía.
Pero sobre el minuto 8, el Ath.Beefeater, que no había llegado ni chutado ni una sola vez a la portería de Cescu, consiguió recuperar la pelota cerca de la frontal del área a la derecha y con un chute fuerte y colocado a la escuadra izquierda, consiguieron avanzarse en el marcador 0-1.
Pero el Nàstic no bajó los brazos, pocos minutos después el equipo consiguió empatar el partido.
Quedaban 10 minutos para el descanso, con un futbol practico y con un gran trabajo colectivo, el equipo fue capaz de llegar a la media parte con un marcador de 1-4.
Todo parecía decidido y más cuando en el minuto 6 aproximadamente, el Nàstic conseguía 2 goles más, 1-6, pero la relajación hizo mella en el equipo y el Beefeater consiguió recortar el marcador, gracias a errores infantiles, uno de Cescu, que provocó una falta en la frontal en un mal saque de portería y otro en un mal marcaje defensivo en un saque de esquina, el marcador reflejaba 3-6.
De penalti, David consiguió ampliar la diferencia, 3-7 y el equipo fue capaz de marcar 2 goles más, 3-9.
Marc con 4 goles, Vati y Joan con 2 y David con 1, fueron los goleadores de noche.
A pocos minutos para el final, el arbitro quiso compensar el penalti, el Beefeater lo aprovechó para dejar el definitivo 4-9.
Quedan 6 jornadas y 5 partidos por disputar, el equipo va paso a paso para poder llegar al final con opciones para ganar la liga, se consiga o no, este equipo luchará hasta el final!!!

-David, buen partido en su regreso, defendió a la perfección, subió al ataque, provocó una penalti y lo marcó. Lleva los mismos goles en 1 partido que Uri en toda la segunda liga, jeje.
-Marc, ante la baja de Guillem, era el único referente en la delantera, no defraudo y se vio al Marc de las grandes ocasiones, marco un Poker!!
-Javi, otra semana sin marcar, pero una semana más clave en el eje defensivo, es el referente atrás dando la solidez que el equipo necesita.
-Vati, 2 goles más,  gran partido del lateral, como siempre defendió bien y con sus subidas por la banda ayudó en el ataque.
-Joan, lleva una segunda liga fantástica, de las mejores con el equipo, por tercera semana consecutiva volvió a marcar, ayudó en muchos momento en defensa.
-Karlos, me quedo sin palabras ni frases para decir, punto de enganche entre la defensa y la delantera, organizó   y asistió, amo y señor en el medio centro.
-Cescu, no fue su mejor partido, encajó 4 goles regalando 1, en algún momento se le vio relajado y fuera del partido cometiendo errores tontos.

#PechoYCojones #SomosElNastic  #PasoaPaso #SiQueremosPodemos  #ElSueñoEsPosible

ENTRADES