JUGADORS
-CESCU
-JAVI

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 10 **NASTIC DE PLASTIC vs BOGARDES

El Nàstic comença la segona volta de la primera lliga amb una altre victòria davant els Bogardes i aconsegueix la tercera victòria consecutiva.
Per aquest partit, Uri va causar baixa, però va tornar  en Javi que per lesió es va perdre els 2 últims partits.
El joc del equip no va ser el mateix que els darrers partits, segurament el equip se sent mes còmode jugant amb equips ben posicionats sobre el terreny de joc que amb equips amb no tenen tant d'ordre, però tothom era conscient que sumar el 3 punts era vital i com sempre ho varen donar tot durant els 40 minuts.
Marc, a la primera part, va marcar el 0-1, després de robar la pilota en camp contrari,
El Nàstic era l'equip que portava el pes del partit, pero costava crear perill i en alguns moments en defensa costava marcar als atacants.
Amb avantatge per la mínima es va arribar a la mitja part.
A la segona, l'equip va començar una mica mes centrat i arribava amb mes perill a la porteria rival i en defensa, excepte en jugades esporàdiques l'actitud era bona.
Marc va marcar el 0-2 després d'una bona jugada personal i encarant al porter, però l'alegria va durar poc, els Bogardes van començar arribar amb mes perill a la porteria d'en Cescu i en un corner, ajudat pel fort vent que feia sobre el terreny de joc, van aconseguir escurçar el marcador amb un remat de cap que va entrar per tota l'escaire.
Però als pocs minuts, en Carlos va rebre la pilota a pase de Javi en camp contrari i d'un xut ras, col·locat i creuat va marcar un gran gol i el 1-3 definitiu.
Roger, va fer el seu millor partit amb la samarreta verda, va córrer com mai, impecable en defensa i pujant a l'atac quan feia falta.
En general partit fluixet del equip però com sempre, encara que no sortissin les coses com es volia, ho varen donar tot per aconseguir una nova victòria.