-

CRONICA PEUROS vs NASTIC Lliga 2 - Jornada 12

1 comentario:
El Nàstic començava aquesta nova jornada amb nombroses baixes però amb uns reforços de luxe. Un equip d'10 persones van saltar al camp i van caure sobre un Peuros cuer a la lliga.
El Nàstic atacava sense gaire encert, però un Rudie atent es va colar entre la defensa del rival i aprofitant el desconcert va robar una pilota a la frontal de l'àrea que ningú va poder aturar. D'aquesta manera el Nàstic es posava per davant en un partit on els contrincants gaudien de poques ocasions en atac. Insistint, insistint, el Nàstic es posà per davant gràcies a un golàs de Jaume, que feia augmentar el marcador cap al minut 19 de la primera part.
Endinsats a la segona part, tot i el típic renec del "míster" a causa del cronòmetre, el Nàstic sortí una mica més relaxat, amb un Peuros que anava creixent poc a poc i gaudia d'algunes bones arrivades a porta. Però quan menys s'ho esperaven, en Rudie, una altre cop molt atent, rebia una passada des de la dreta que controlava, es desfeia del seu marcador amb una mitja volta marca de la casa i amb un fort xut posava el 3-0 al marcador, al minut 7 de la segona part. La victòria semblava clara, però el Peuros no es donava per vençut i va aprofitar un desconcert a la defensa per muntar un contraatac per la banda esquerra i amb un fort xut creuat al segon pal, batia al porter Pau. Cada vegada, els rivals s'anaven creixent més i van acabar controlant el partit, fins que des de la banda esquerra el davanter rival aconseguia marxar del seu marcador, i després de passejar-se per dins l'àrea on hi havia tot de defenses i davanters, va marcar el que significava el 3-2, al minut 18. I així acabà el match. Destacar el bon paper de la defensa i de tots els reforços que van ajudar a un Nàstic tocat per les baixes. Destacar també dues bones intervencions del porter Pau que va rebutjar un xut col·locat a l'esquerra de la seva porteria i una falta llençada estratègicament pels contrincants.
Així doncs, el Nàstic aconsegueix una nova victòria al seu palmarès i es col·loca a la part alta de la classificació. Estem davant d'un Rècord-Nàstic.
I si no, mireu les estadístiques, no ase falta desir nada más!