29 de noviembre de 2007

CONVOCATORIA ASOCAVEN vs NASTIC DE PLASTIC A 10 jornada

13 comentarios:
DIMECRES, 5 A LES 21:10 h
SI US PLAU, CONTESTEU COM A MOLT TARD DIUMENGE, JA QUE AL SER PONT SEGUR QUE ENS FALTARA GENT I SI NO TROBEM RECAMBIS, INTENTAREM APLAÇAR EL PARTIT I QUE NO ENS EL DONGUIN PER PERDUT

HALL OF FAME, 9 jornada

3 comentarios:
LA MEVA NOMINACIO D´AQUESTA JORNADA ES PER
EN BERNI, PER, "MILLOR FER UN PASE PQ AMB 2 PERDEM LA PILOTA"
SI US PLAU, DEXEU EL VOSTRE HALL OF FAME DE LA JORNADA EN COMENTARIS

CRONICA ICE CREAM vs NASTIC DE PLASTIC 9 jornada

No hay comentarios:
Partit sense molta historia, una altre derrota, auquest cop contra el cue i tacticament com sempre, perduts en el terreny de joc.
Primera part, cap al minut 10, falta dubtosa a la frontal, a l´esquerra d´en Cescu. Xut poc potent que es cola pel centre de la porteria, en Cescu mig tapat per un davanter, fa vista.
Minut 15, jugada pel centre del Ice, que fa un pase cap a la seva dreta i davant la sortida d´en Cescu, el davanter creua la pilota al fons de la xarxa.
Segona part, cap al minut 5, contraatac del Ice, que penja la pilota desde la seva banda dreta cap al punt de penal i despres d´un intent de refus d´en Vati, descoloca en Cescu i el davanter marca el 3-0 a plaer.
Cap al 10, timida reaccio del Nastic, Uri recupera la pilota al mig camp i fa un pase en profunditat al centre cap en Markis, que amb un bon control es planta davant el porter i marca el 3-1.
Cal destacar, que l´arbit, en jugades posteriors, anula un gol al Ice per joc perillos, es bastant discutible l´acert del colegiat i no pita un penal clamoros comes per en David a favor del Ice Cream.
Cap al 15, falta llençada com a la primera part, frontal del area a la dreta d´en Cescu, el Ice Cream centra la pilota cap al segon pal i en una mala sortida d´en Cescu el de davanter marca de cap el definitiu 4-1.