JUGADORS
-CESCU

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 10 - NASTIC DE PLASTIC vs ZORROS

Volien però no ha estat possible
El Nàstic sabia que era un partit difícil, però entre la plantilla es mostrava optimisme i ganes de aconseguir una nova victòria que hagués significat la tercera de la temporada, segona consecutiva.

Els Zorros sense dominar clarament el partit, era el equip que creava mes perill, però un Nàstic molt seriós en defensa i un Pau, que setmana darrera setmana continua salvant al equip de golejades escandaloses, van evitar que el marcador es mogués..
Físicament i tàcticament el equip rival era molt superior i es veia venir que tard o d’hora el gol arribaria i mes veient que el Nàstic en tota la primera part no va crear cap ocasió clara de gol.

A la segona part, la historia va canviar una mica, el Nàstic va tirar de casta, ganes i orgull i en 12 minuts va tenir 5 o 6 ocasions clares de gol, però tota la sort i encert que van tenir la setmana anterior, quan van marcar 5 gols a la segona part, aquest cop no va ser possible i la pilota no va voler entrar.
El Zorros no podien ni amb Pau ni amb la defensa que tallava totes les pilotes compromeses i destacar a l’Eidur que va ser l’amo i senyor en la línea defensiva .
Però quan millor estava el equip, va arribar el gerro d’aigua freda, un davanter del Zorros, envoltat de dos defensors, a la frontal de la area, rotllo Messi, va passar entre mig del dos i va marcar el 0-1, que va deixar molt tocat al equip.
Als pocs minuts, el Zorros van deixar sentenciat el partit marcant el 0-2 i ha poc de finalitzar el partit el 3.

La diferencia física va marcar molt el partit, però malgrat el resultat, el Nàstic va donar la cara en tot moment, deixant-se la pell sobre el terreny de joc i amb la sensació de que l’equip cada cop va a mes.