GOOGLE +

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 5 ***VOLL-DOWNS FC VS NASTIC DE PLASTIC***

El Nàstic va perdre el seu primer partit d'aquesta segona lliga en la jornada 5.
L'equip afrontava el partit amb les baixes d'Uri i Charly i amb la participació de Joan que va tornar a jugar després de 3 mesos, encara que tornarà estar de baixa per uns 3 partit més.
El rival era un vell conegut de la temporada passada, el Voll-Downs (ex Sutsuin), equip molt jove amb una mitjana d'edat de 22-23 anys i que físicament són superiors.
El partit va començar amb un Nàstic que es va veure superat pels locals en intensitat, els atacs eren constants i el Voll-Downs arribava amb facilitat a la porteria de Cescu, jugaven ràpids a la contra desbordant la defensa de l'equip.
En 15 minuts el resultat era de 3-0, gols que van arribar molt seguits amb la sensació que si no canviava alguna cosa, el partit podia acabar amb una derrota d'escàndol.
A pocs minuts de la finalització del primer temps, després d'una gran combinació entre Karlos i Guillem, l'últim posava la pilota a la frontal perquè Marc pogués retallar la diferència, 3-1.
Al descans l'equip era una pinya per intentar almenys acabar el partit mostrant bona imatge.
I així va ser, el canvi en la segona part va ser espectacular, el Nàstic va començar amo i senyor del partit, pressionant a dalt la sortida dels locals, tapant amb encert les pujades pel centre i no deixant als locals fer el seu joc.
Les ocasions van començar a arribar però no hi havia sort de cara porteria, unes vegades per les intervencions del porter i altres per la mala sort que la pilota no volia entrar.
S'estava veient el Nàstic de les millors ocasions però sense premi.
Sobre el minut 10, Guillem d'un xut des de l'esquerra, posava un 3-2 esperançador.
El Voll-Downs, tancat enrere, estava patint, el Nàstic defensivament estava perfecte, no deixaven opció cap al rival per augmentar la diferència.
Van disposar de 6 o 7 ocasions claríssimes per marcar, però estava clar que no era la nit de puntuar.
Amb 3-2 va finalitzar un partit que va deixar un petit mal gust de boca, un empat hagués estat el més just, però pel que es va veure tant en les dues meitats, una victòria tampoc hauria estat tan sorprenent.
El pitjor, els primers 15 minuts de partit, el millor la gran reacció de tot l'equip, concentrats, amb lluita i amb ganes de treure el partit endavant.
El Nàstic perd la primera posició i es col·loca colíder, empatat a 12 punts amb el Voll-Downs.
El proper partit contra el Sotanos Team, jugant com a la segona part però durant tot el partit, segur que l'equip aconseguirà treure un resultat positiu, una victòria reforçaria la segona posició i amb opcions de continuar lluitant per estar a dalt fins al final i somiar amb una altra segona lliga per a la història.

Aquest Nàstic no defraudarà segur !!!

GOOGLE +

El Nàstic perdió su primer partido de esta segunda liga en la jornada 5.
El equipo  afrontaba el encuentro con las bajas de Uri y Charly y con la participación de Joan que volvio a jugar después de 3 meses, aunque volvera estar de baja para unos 3 partido más.
El rival era un viejo conocido de la temporada pasada, el Voll-Downs (ex Sutsuin), equipo muy joven con una media de edad de 22-23 años y que físicamente son superiores.
El partido empezó con un Nàstic que se vio superado por los locales en intensidad, los ataques eran constantes y el Voll-Downs llegaba con facilidad a la portería de Cescu, jugaban rápidos a la contra desbordando la defensa del equipo.
En 15 minutos el resultado era de 3-0, goles que llegaron muy seguidos con la sensación que si no cambiaba algo, el partido podía acabar con una derrota de escándalo.
A pocos minutos de la finalización del primer tiempo, después de una gran combinación entre Karlos y Guillem, el ultimo ponía la pelota a la frontal para que Marc pudiese recortar la diferencia, 3-1.
En el descanso el equipo era una piña para intentar al menos acabar el partido mostrando buena imagen.
Y así fue, el cambio en la segunda parte fue espectacular, el Nàstic empezó dueño y señor del partido, presionando arriba la salida de los locales, tapando con acierto las subidas por el centro y no dejando a los locales hacer su juego.
Las ocasiones empezaron a llegar pero no había suerte de cara portería, unas veces por las intervenciones del portero y otras por la mala suerte que la pelota no quería entrar.
Se estaba viendo al Nàstic de las mejores ocasiones pero sin premio.
Sobre el minuto 10, Guillem de un chute desde la izquierda, ponía un 3-2 esperanzador.
El Voll-Downs, encerrado atrás, estaba sufriendo, el Nàstic defensivamente estaba perfecto, no dejaban opción  ninguna al rival para aumentar la diferencia.
Dispusieron de 6 o 7 ocasiones clarísimas para marcar, pero estaba claro que no era la noche de puntuar.
Con 3-2 finalizo un partido que dejo un pequeño mal sabor de boca, un empate hubiera sido lo más justo, pero por lo que se vio tanto en las dos mitades, una victoria tampoco hubiera sido tan sorprendente.
Lo peor, los primeros 15 minutos de partido, lo mejor la gran reacción de todo el equipo, concentrados, con lucha y con ganas de sacar el partido adelante.
El Nàstic pierde la primera posición y se coloca colíder, empatado a 12 puntos con el Voll-Downs.
El próximo partido contra el Sotanos Team, jugando como en la segunda parte pero durante todo el partido, seguro que el equipo conseguirá sacar un resultado positivo, una victoria reforzaría la segunda posición y con opciones de continuar luchando para estar arriba hasta el final y soñar con otra segunda liga para la historia.