-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 3 NASTIC DE PLASTIC vs SUTSUIN.F.C

Tres partits, 1 empat, 1 victòria i 1 derrota.
El equip va jugar una molt bona primera part, davant varen ser molt efectius, amb 2 gols de Javi (de falta i després d'una molt bona combinació entre Marc i Bernat, que ell va finalitzar amb un bon xut) i 1 d'en Carlos de xut creuat des de la dreta fora l'àrea.
Defensivament l'equip va aturar a un Sutsuin molt mes ràpid, i varen jugar ben ordenats.
Però a la segona part, el rival va apretar des del principi i amb la seva joventut, empenta i ganes, varen fer que Nàstic acuses la diferencia d'edat i sobre tot la condició física.
El Sutsuin, va marcar 2 gols en dos minuts que van deixar l'equip una mica tocat, però poc després, en Marc, lluitant i pressionant al rival prop de la seva area, va poder recuperar la pilota a la banda i va marcar el seu 1 gol d'aquesta temporada i el 4-2 a favor.
L'equip fos, no va poder aguantar la pressió del Sutsuin que finalment va aconseguir 2 gols mes que deixaven el partit en empat.
Partit complicat on l'equip ho va donat tot.