14 de febrero de 2014

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 17 ** NASTIC DE PLASTIC vs MANYANET

Aquesta temporada, aquest Nàstic, donarà molt per parlar.
Ahir es va jugar l'últim partit de la 1a lliga i l'equip va fer un dels seus millors partits.
El rival el Manyanet, que amb una victòria i esperant que el Ullong punxessin, podien guanyar la lliga, pero l'equip va ensorrar el seu somni.
L'equip amb les baixes d'en Javi i l'Uri, va ser reforçat un altre cop per Guillem Rio.
El partit va començar amb un Nàstic ben plantat sobre el terreny de joc, sabent que el rival físicament era superior.
El Nàstic des del principi va dominava el partit i s'acostava amb perill a la porteria rival i als pocs minuts, un llançament de corner d'en Vati, el va rematar en Marc de cap per marcar el 1-0.
L'equip defensava be i el Manyanet s'acostava amb poc perill a la porteria d'en Cescu que va aturar lo poc que li van xutar.
I a falta de pocs minuts per finalitzar el primer temps, una bona pressió d'en Carlos i en Guillem, el primer va recuperar la pilota prop de la frontal i després d'una gran combinació i una assistència perfecte, Guillem marcava el 2-0, que seria el resultat definitiu de la primera part.
A la segona, el Nàstic va acusar una mica el  cansament, i el Manyanet ho va aprofitar per empatar el partit amb 2 minuts, amb 2 contres.
Però el Nàstic no va baixar els braços i va treure tota la seva casta, tot l'equip defensava a la perfecció i en atac, la mala sort i les aturades del porter rival, evitaven marcar un gol mes.
El Manyanet a la desesperada no podia amb el mur del Nàstic i es trobar amb un Cescu que ho parava tot i a 5 minuts pel final, en Vati amb una gran jugada personal per la banda dreta començant al mig del camp, va poder arribar fins la línea de fons per fer una assistència en Marc que marcava el 3-2 definitiu.
Victòria molt treballa per part dels 7 jugadors de l'equip que van disputar el partit.
El Nàstic, beneficiat pels 3 punts que equival la victòria aquesta temporada, aconsegueix el seu record personal de puntuació en una lliga de futbol sala.
Gran primera lliga de l'equip que malgrat les baixes d'en Bernat i en Roger, amb les incorporacions d'en Vati i en Charly, han continuat jugant a bon nivell i destacar i donar les gracies als germans Rio, que han reforçat a l'equip molt cops i en Jordi Bentanachs, Edu Grau i Vicenç, que també han ajudat a l'equip.

La propera setmana, comença la segona lliga, on l'equip intentarà continuar estar entre els primers, ho donarà tot en tots els partits i el que es mes important, continuar tenint una plantilla unida on es respira molt bon ambient.